Hvordan sette opp en Sprint Samsung Instinct med Road Runner

Du kan sette opp din Roadrunner e-postkonto på din Samsung Instinct hjelp av telefonens innebygde e-postklient. For å sende e-post fra Instinct, må du bruke Sprint utgående e-postserver. Internett-leverandører som Roadrunner begrense brukere å koble fra utenfor deres nettverk fra å sende e-post som spam forebyggende tiltak. For å sende e-post via Instinct, må du stille inn innkommende e-postserver i Roadrunner e-postserver, og den utgående e-postserveren til Sprint.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Main" og velg "E-post".

2 Trykk "Next" og skriv inn ditt trådløse telefonnummer i enhetsinformasjonsfeltet. Pek på "Ferdig" hvis feltet er allerede fylt ut.

3 Trykk på "Mer" og følg instruksjonene på skjermen. Du trenger din e-postadresse, brukernavn, passord og innkommende servernavn for Roadrunner e-posten. Sett den utgående e-postserveren til "smtp.sprintpcs.com."

4 Trykk på "Done" når du er ferdig å skrive inn informasjon.

5 Trykk på "Ferdig" igjen, og trykk deretter på "Next" for å hente e-post.

Hint

  • Navnet på innkommende e-postserver er "pop-server" etterfulgt av den delen av e-postadressen etter @ -symbolet. Så hvis din e-postadresse slutter med kc.rr.com, er den innkommende e-postserver "pop-server.kc.rr.com."
  • Ikke bruk Roadrunner utgående mail server for å sende e-post på Instinct. Roadrunner lar deg bare til å sende e-post gjennom sin utgående mailserver når den er koblet til Roadrunner tjenesten.