Hvordan sette opp AT & amp; T Wireless

AT & T Wireless er en mobiltelefon som tilbyr flere telefoner for kjøp. Selv om telefonene varierer i størrelse, prosessorkraft, og funksjoner, de alle bruker AT & T trådløse nettverk for cellen og Internett-dekning. Når du har kjøpt en telefon, må enheten være oppsett for riktig daglig bruk. Ved mottak av pakken fra butikken eller posten, må en ny eier pakke ut innholdet og installere gitt komponenter for første gang.

Bruksanvisning

1 Pakk innholdet i AT & T telefon. Vanligvis vil telefonen pakken inkluderer en mobiltelefon, SIM-kort, AC adapter, Lithium Ion batteri og batterikasse. Fjern disse elementene fra boksen og fjerne sine beskyttende ermene og dekker.

2 Sett SIM-kortet inn i baksiden av telefonen ved hjelp av enhetens innebygde SIM-kortsporet. Pass på at de gullfargede kontaktene ligger på toppen av SIM-kortet vender nedover. Plasser den firkantede batteriet på baksiden av telefonen ved hjelp av tilgjengelige åpne plassen. Sikre telefonens batteri og SIM-kortet ved hjelp av den medfølgende batterikassen. Gjøre saksøke at batteriet er riktig vei i telefonen eller andre batteridekselet ikke lukkes.

3 Trykk og hold "Power" knappen på forsiden av telefonen. I noen modeller, har strømknappen en dedikert maskinvare knappen på toppen av enheten. Andre modeller plassere strømfunksjonen på samme tast som "End Call" -knappen (merket med en rød telefonikon). AT & T telefonen vil slå seg på for første gang.

4 Følg instruksjonene som er oppført av AT & T for første gang oppsett. Dette kan omfatte å fullføre noen skritt for å koble til nettverket, overfører informasjon fra SIM-kortet, og lære spesifikke bruksanvisningen for enheten. Etter å ha fulgt instruksjonene på skjermen, vil enheten ta deg til startskjermen.

5 Tilpass enheten. Bruk adresseboken for å legge til telefonnumre, e-postadresser og annen relevant informasjon for ofte kontaktet venner og familie. Bruk telefonens applikasjonsbutikk for å laste ned og installere mobile programmer på enheten. Bruk AT & T App Center for å laste ned sanger, videoer og ringetoner direkte til telefonen.