Hvordan sette musikken på en Blackberry Pearl 8110

Hvordan sette musikken på en Blackberry Pearl 8110


Hvem sier at Blackberry-telefoner er bare for business? Du kan bruke din Blackberry 8110 - også kjent som Pearl - som en personlig musikkspiller, og holde alle sangene du liker å lytte til på telefonen. Og takket være Blackberry Pearl standard hodetelefon jack, kan du selv plugge inn et par av dine gamle hodetelefoner. Men først må du sette musikken på telefonen. Det er ikke så vanskelig.

Bruksanvisning

1 Koble Blackberry til datamaskinen ved å koble den lille enden av en mini-USB-ledningen inn i telefonens ladeport og plugge den større enden til en USB 2.0-port.

2 Vent mens maskinen gjenkjenner den Blackberry-enheten. Hvis du aldri har koblet telefonen til datamaskinen før, vent mens noen drivere er installert. Klikk om de ulike driverinstallasjonen bedt om å fortsette.

3 Lag en mappe på skrivebordet for musikkfilene du ønsker å sette på din Blackberry Pearl. Husk, Blackberry Pearl kan bare spille av AAC eller MP3-filer, slik at eventuelle WAV eller WMA-filer må konverteres før overføring.

4 Gå til "Min datamaskin" og finne Blackberry-ikonet. Dobbeltklikk på den, og et nytt vindu åpnes som viser data innholdet på Blackberry-telefon.

5 Finn "Music" -mappen. Dra alle filene fra mappen du opprettet i trinn tre inn i denne mappen. En statuslinje vil dukke opp, noe som indikerer at overføringen finner sted. Når statuslinjen forsvinner, er musikken overføringen er fullført. Koble Blackberry Pearl fra datamaskinen og nyt musikken.