1993 Mercury Villager Informasjon

1993 Mercury Villager Informasjon


1993 Mercury Villager var den første minivan laget av Mercury. Ligner på akselavstand til den populære Dodge Caravan og Plymouth Voyager, ble Mercury Villager fellesskap utformet med Nissan, som kom med sin nesten identiske Nissan quest minivan samme år.

Nærmere

1993 Mercury Villager minivan kom i GS og LS-modellene hadde en Nissan 3,0 liters V6 motor som 151 hestekrefter og en fire-trinns automatisk girkasse. The Villager kom med fire hjul ABS-bremser og forhjulsdrift, men ikke har airbag.

Samarbeid

I 1988, Ford, Mercury morselskap, og Nissan satt ut for å utvikle en minivan som kunne konkurrere i det minivan markedet. Ford tok på seg ansvaret for å bygge van og gi viktige komponenter, mens Nissans viktigste jobb var å designe og konstruere van.

Seating

En av de mer beundret kvaliteter av 1993 Mercury Villager minivan var sine sitte evner. I standard sitte modus, Ager sitter syv passasjerer med to foran bøtte seter, en to-passasjersetet i midten og en tre-passasjersetet i baksetet. Den tredje seterad lå på spor og var i stand til å skyve opp hele veien til førersetet, som gir mer last plass enn konkurrerende varebiler på markedet på den tiden.