Hvordan Sett ringetoner på en LG mobiltelefon

Selv om mange LG mobiltelefoner kommer med en katalog over forhåndsinstallerte ringetoner, kan du enkelt importere personlige og tilpassede ringetoner fra en datamaskin ved hjelp av en LG datakabelen for å overføre data til telefonens microSD-kort. Husk at vanligvis ringetonen må være kort. Men hvis du har valgt en lengre spor, kan du bruke Windows Movie Maker, et program som lar deg å forkorte lydfiler.

Bruksanvisning

1 Se i LG bruksanvisningen for å finne ut hvilke filformater og størrelser som støttes av telefonen kan brukes som ringetoner. Sørg også for at modellen gir mulighet for egendefinerte ringetoner. For eksempel må ringetoner som brukes på LG Xenon være mindre enn 300 kb.

2 Kontroller at microSD har ledig plass der du kan lagre dine ringetoner.

3 Slå på telefonen og koble den til datamaskinen ved hjelp av en LG USB dataoverføring kabel.

4 Naviger til "Min datamaskin" på datamaskinen din ved å klikke på "Start Menu" og deretter "Computer". Telefonen vil bli oppført under "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Dobbeltklikk på telefonens ikon.

5 Åpne en annen explorer vindu fil og navigere til stedet der de ringetoner er lagret. Kontroller at ringetoner er innenfor størrelsesgrensene. Dra de ønskede ringetoner til din "Storage Card" vinduet for telefonen.

6 Koble fra telefonen og deretter starte musikkspilleren på telefonen for å få tilgang til nye ringetoner.

Hint

  • Hvis telefonen lar deg laste ned e-postvedlegg, kan du bare sende ringetone til din e-postadresse og laste ned vedlegg på telefonen.
  • Et annet alternativ er å bruke en minnekortleser som støtter microSD-kort. Datamaskinen kan også ha en innebygd.