Hvordan Sett musikk på en Nokia 2720 Music Player

Hvordan Sett musikk på en Nokia 2720 Music Player


Nokia 2720 Fold har en musikkspiller som du kan bruke til å spille noen av dine favorittsanger, enten gjennom telefonens høyttaler eller ved å bruke hodetelefoner. Bli advart om at det interne minnet til Nokia 2720 er bare ni megabyte, så du vil bare være i stand til å få et par sanger på celle om gangen. Den beste måten å overføre musikkfiler fra datamaskinen til Nokia 2720 er via Bluetooth.

Bruksanvisning

1 Åpne innstillingsmenyen på Nokia 2720 og aktivere Bluetooth. Plasser telefonen nær datamaskinen.

2 Aktiver Bluetooth på datamaskinen. For å gjøre dette klikker du på "Start" -menyen, velg "Kjør" og skriv inn "bthprops.cpl" for å laste Bluetooth-innstillinger. Trykk "OK", og deretter "Legg til" for å laste Legg Bluetooth-enhet Wizard. Kryss av boksen for "Min enhet er satt opp og klar til å bli funnet" og klikk "Next".

3 Velg Nokia 2720 fra listen over enheter som dukker opp og klikk "Next". Du kan nå trenger å angi din firesifrede tilgangsnøkkel, som er PIN-koden på mobiltelefonen din.

4 Klikk på "Start" -menyen og velg "Kjør" igjen. Skriv inn "% windir% \ system32 \ fsquirt.exe" for å laste filoverføringsveiviseren Bluetooth. Velg "Ønsker du å sende eller motta en fil?" og klikk på "Send en fil" og deretter "Next". På "Velg hvor du vil sende filen" siden, klikk på "Browse" -knappen, velg din Nokia-telefon, og klikk "Next". På "Velg filen du ønsker å sende" side, klikk på "Browse" og finn musikkfilen du ønsker å legge til telefonen. Musikkfilen må være i MP3 eller AAC-formatet.

5 Bekreft at du ønsker å motta filen på din mobiltelefon og klikk deretter på "Next" på datamaskinen til å sende filen. Når filen er sendt, vil gi deg muligheten til å lagre den til mediagalleriet på telefonen. Du kan nå få tilgang til den gjennom musikkspilleren.