Hvordan Sett Freon i en 1994 Ford Explorer

Hvordan Sett Freon i en 1994 Ford Explorer


Etter mange år, vil kjølesystemet i din Ford Explorer begynner å blåse ut varm luft. Hvis dette skjer, er det på tide å fylle systemet med nye R-134a kjølemiddel. 1994 Explorers ta den nye R-134a kjølemediet, ikke R-12 eller freon. Dette er bedre for miljøet og for deg. Du kan kjøpe en boks med R-134 på din lokale jernvarehandel og sette den på deg selv, mens du trenger en spesiell tillatelse til å bære freon.

Bruksanvisning

1 Start motoren og la den gå mens du fyller kjølesystemet. Plasser slangen og måle på flasken for R-134a.

2 Åpne panseret på Explorer, og finne lavtrykks montering på akkumulatoren. Det er to rørdeler: en lav og en høy-trykk fitting. Lavtrykk-montering er på akkumulatoren på baksiden av motorrommet og på passasjersiden. Høytrykks montering nær batteriet på førersiden. Lavtrykk-montering er mindre enn høytrykks montering.

3 Lytt til motoren for å høre om kompressoren er i gang. Hvis det ikke kjører, og starter ikke kjører som du fyller systemet med kjølemiddel, kan du pressurize systemet for mye og ødelegge klimaanlegget.

4 Ta hetten av lavtrykks montering, og legg den på et trygt sted. Riste flasken av kjølemiddel i ett minutt, og plassere enden av slangen på lavtrykks montering. Trykk på knappen på boksen for å slippe kuldemediet og fylle systemet.

5 Se måler, og ikke overfylle systemet. Hvis kompressoren ikke var på, lytte til det å engasjere seg. Hvis kompressoren ikke går inn, må du slutte å fylle systemet med kjølemiddel, og ta bilen til en mekaniker.

6 Ta slangen av lavt trykk fitting når du har fylt systemet og måleren leser "Full". Sett lokket på lavtrykks montering, og lukket kalesje.