Hvordan sende musikk til min iPhone

Hvordan sende musikk til min iPhone


Ikke bare kan du snakke på din iPhone mens du surfer på Internett eller ved hjelp av en av sine programmer. Du kan også lytte til musikk mens du benytter deg av din iPhone PC-lignende evner. Din iPhone kan oppføre seg omtrent som en iPod classic, Shuffle, eller Nano, med en bemerket forbedring. I likhet med iPod touch, kan iPhone koble til iTunes direkte, via en Wi-Fi, 3G eller Edge-tilkobling. Dette gjør at du kan kjøpe musikk å lytte til på farten. Brukes med en applikasjon tilgjengelig i iTunes App Store, kan du kjøpe en sang som du hører på, uten selv å vite det artist eller sangtittel.

Bruksanvisning

Hvordan Direkte sende musikk til iPhone

1 Trykk på "iTunes" programmet på din iPhone. Bla gjennom programmer for å finne "iTunes", som er et ikon som er lilla med hvit musikk notat.

2 Trykk på "Søk" -ikonet, forstørrelsesglasset nederst på siden, hvis du vet at navnet på sangen du vil sende til din iPhone. Du kan også søke på "Nytt År" side, den første til å laste, eller trykk på "Topp ti" eller "sjangere" fanene øverst på skjermen. Den "Topp ti" -kategorien vil tilby deg den generelle topp ti lister for hver sang og album solgt på iTunes, eller de ti beste listene etter sjanger.

3 Trykk på sangtittelen du vil sende til din iPhone til å prøve det. Bildet til venstre for sangtittel vil snu og viser en blå sirkel med en "Stopp" -ikonet i midten, mens den ytre sirkelen, fyller som om det var en radar, for å signalisere hvor mye lenger prøven vil spille. Hvis du ser på en enkelt i en topp ti liste, dobbelttrykker du på sangtittelen vise albumet den kommer fra.

4 Trykk den grå boksen med prisen til høyre for enkelt eller grå "Kjøp" boksen øverst på en albumside som også viser prisen for å kjøpe sangen.

5 Trykk på den grønne "Kjøp nå" boksen som vises i stedet. Skriv inn iTunes passord i pop-up boksen. Hvis du nylig har logget inn i iTunes kan den beholde passordet ditt og ikke be deg om å taste det inn. Sangen eller albumet du nettopp har kjøpt vil bli sendt direkte til din iPhone.

6 Dokk iPhone til å automatisk legge til denne sangen eller albumet til harddisken. Den vil vises i "Kjøp" -mappen i venstre kolonne på iTunes-skjermen.

Hvordan sende musikk til iPhone fra datamaskinen

7 Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen.

8 Dokk iPhone til datamaskinen med den hvite USB ledningen det fulgte med. Hvis du har en eldre iPod med en tilsvarende ledning, kan det ikke fungere med iPhone. Når datamaskinen gjenkjenner iPhone, vil det vises på venstre kolonne på iTunes-skjermen, i "Devices" -delen. "

9 Klikk i boksen til venstre for "Synkroniser musikk." Klikk enten boksen til venstre for "Hele musikkbiblioteket» eller «Markerte spillelister, artister og sjangre" for å velge hvilken sang fra musikkbiblioteket ditt som du vil sende til din iPhone . Husk størrelsen på musikkfiler samt størrelsen på biblioteket ditt som du holder enten på harddisken eller en ekstern harddisk før du klikker i boksen til venstre for "hele musikkbiblioteket."

10 Ved å klikke på «Markerte spillelister, artister og sjangre» betyr at du må velge hvilke spillelister du vil sende til din iPhone. Klikk i boksen til venstre for en spilleliste du ønsker. På toppen av listen er "kjøpt", som omfatter hver sang du har kjøpt og lagret fra iTunes. Du kan også velge å sende hver sang av en bestemt artist. Klikk i boksen til venstre for hvilken artist du ønsker. Du kan velge å sende både en eller flere spillelister og alle sangene av en eller flere kunstnere til din iPhone.

11 Klikk på den grå "Apply" boksen på nedre høyre hjørne av iTunes-skjermen. Dine iPhones vil synkronisere med iTunes og sende en kopi av hva sanger du har valgt. De opprinnelige forblir i iTunes-biblioteket.