Hvordan Unblock blokkerte innkommende Cell Phone Calls

Hvordan Unblock blokkerte innkommende Cell Phone Calls


Avblokkere blokkerte innkommende mobilsamtaler kan bundne innringere å ringe telefonen igjen. Prosessen med å oppheve den spesifikke ringer er like enkelt som det blokkerende prosessen selv. Du trenger ikke noen teknisk assistanse for hele prosedyren.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til mobiltelefonens restriksjonskode, i tilfelle du ikke har det allerede. Denne koden er nødvendig for å nå på telefonen begrensningsinnstillinger. For å få koden, kan du kontakte mobiltelefon tjenesteleverandøren hjelpetelefon. Du vil bli bedt om kontoinformasjon, inkludert navn, konto passord, fakturaadresse og mer. Når du oppgir informasjon, be om restriksjonskode.

2 Velg "Meny" på din mobiltelefon. Gå til "Innstillinger" alternativet. Velg "Security" til å konfigurere de nye innstillingene.

3 Velg "Anropsinnstillinger", "Selective Call Block" eller "Restriktiv" fra kontekstmenyen i "Sikkerhet". Alternativet tittelen vil variere i ulike mobiltelefon modeller. Ved valg av dette alternativet, vil du bli bedt om å gi den sikkerheten restriksjonskode på telefonen.

4 Skriv inn telefonens begrensning koden i feltet. Du vil se de tallene du har blokkert på telefonen. Du kan enten velge å slette alle tallene her, eller velge en bestemt nummer du vil oppheve blokkeringen. Når du har valgt, trykk på "OK" for å bruke de nye innstillingene.

5 Sjekk om de nye innstillingene fungerer. Hvis det er mulig, spør noen du hadde blokkert tidligere for å ringe deg. Hvis anropet blir tilkoblet, betyr det at du har lykkes utblokkert ringer. Hvis ikke, gå til innstillingene på nytt og se om personens antallet er fortsatt på listen. Slett det igjen og prøve en gang til. Hvis han er fortsatt ikke i stand til å koble opp samtalen, ta kontakt med tjenesteleverandøren og informere dem om problemet.