Hvordan sammenligne bil polsk

Hvordan sammenligne bil polsk


Bil polering midler fjerne ujevnheter fra kjøretøy lakken og bistå i å gi en skinnende overflate som kan tettes med en beskyttende voks. Det finnes mange typer bil polish for å velge og bruke på ulike stadier av en detaljering prosjekt.

Heavy Cutting

Kjøretøy som har vedvarende tunge nivåer av forvitring eller swirl merker nytte av tunge cutting produkter. Det kan være gunstig å de-spiss arbeidsflaten før du bruker en tung skjæring polsk i forbindelse med en poleringsmaskin for å gjenopprette lakken til en fabrikk glans.

Intermediate Cutting

En mellomliggende kutte polish kan brukes for hånd eller med en maskin for å gjenopprette lakken kompromittert av generell slitasje-og-tåre, bilvask og lett overfladisk skrape.

lys Cutting

For å fjerne fine swirl merker og gir en utmerket glans finish, bør lette skjære polerer brukes. De er flinke til å redusere glorie effekter og kan påføres for hånd med ren, tørr, lofri klut.

Etablering requirments

En grundig teknisk ettersyn anbefales før polering finner sted. Hvis tung skjæring er til stede, kan det være fornuftig å kjøpe en rekke materialer av samme merke for å sikre kompatibilitet og prosessen kan deretter innlemme bruk av innsatsvarer og lette skjære produkter for å produsere en endelig finish.