Hvordan erstatte Plugger With No Anti-Seize

Hvordan erstatte Plugger With No Anti-Seize


Anti-seize er et lim du bruker gjengekontaktflatene på maskinvare for å sørge for at det ikke binde eller gripe. Anti-seize sammensatte vanligvis brukes på tennplugg tråder, slik at de er enkle å fjerne når den tid kommer for utskifting. Et unntak fra denne regelen er når motoren hodet er aluminium og tennplugg kropp tråder er i rustfritt stål. Siden anti-gripe er et kobberbasert lim, det plasserer en tredje type av metall mellom to metall tilpassede overflater, og således virker som et smøremiddel som fører til pluggene for å løsne over tid.

Bruksanvisning

1 Ta ut de gamle tennpluggene med tennplugg fjerning socket festet til en skralle via en slingre forlengelse. Mens tennplugg fjerning varierer fra motor til motor, vanligvis må du fjerne spolen pakken som sitter over tennpluggen for å få tilgang til tennpluggen.

2 Sett inn ny tennplugg inn i tennplugg, og deretter installere inn i motoren hodet uten å bruke anti-seize pasta til tennplugg tråder. Grunnen til at du ikke ønsker å bruke anti-seize er fordi anti-seize inneholder kobber, og dermed du setter inn en metall mellom myk (aluminium hode) og hard (rustfritt stål tennplugg) flater. Dette gjør det anti gripe fungere som et smøremiddel mellom to metaller med forskjellige termiske egenskaper, slik at pluggene for å løsne over tid. Løsnet tennplugger skrangle i tennpluggen godt, og kan bli skadet, selv forårsaker elektroden å bryte av.

3 Trekk ned tennpluggene til vurdering som angitt i eiere manual for din bil. Mens moderne platina tennplugger er vurdert for opp til 100.000 miles, er det en god idé å jevnlig fjerne og inspisere tennplugger for uvanlig slitasje eller skade.