Hvordan resirkulere Junk Autos for Cash i Massachusetts

Hvordan resirkulere Junk Autos for Cash i Massachusetts


En bil som har blitt ubrukelig på grunn av en ulykke, kan en mekanisk svikt eller bare alder tas eller slept til en skrapmetall resirkuleringsanlegg og selges for penger. Hvis den uønskede bilen ikke kjører du vanligvis ordne gratis tauing med returselskap. Massachusetts har flere gjenvinningsstasjoner som vil betale kontant for useriøs biler.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsteder for gjenvinningsstasjoner som betjenes Massachusetts området. Bridgewater Recycling Inc. betjener alle Massachusetts og per oktober 2010 betaler rundt $ 165 per tonn for useriøs biler levert til dem. Kontakt gjenvinningsstasjoner på telefon for sitater og ytterligere informasjon. Prisene for useriøs biler vil variere avhengig av dagens markedsverdier for skrapmetall. En bil som har stor mekanisk svikt, men er ganske ny og i god stand ellers kunne bringe inn opp til $ 5000 når du bruker nettsteder som Scrap My Junk Car å resirkulere uønsket kjøretøy.

2 Fyll ut bilen innsending skjema på nettet. Du vil bli bedt om ditt navn, adresse, telefonnummer, og plasseringen av kjøretøyet. Fyll ut merke, modell og tilstand på bilen. Vanligvis innen 30 minutter til 24 timer vil du bli kontaktet av en representant som vil stille deg flere spørsmål om bilen. Du vil bli gitt et kontanttilbud over telefon. Beløpet vil ikke være nøyaktig eller en garanti, som kontant tilbudt avhenger utelukkende på verdien av bilen for reservedeler eller skrapmetall. En spesifikk definisjon ikke kan bestemmes før bilen har blitt sett på.

3 Lage ordninger for å slippe av kjøretøyet eller å ha bilen plukket opp og tauet bort. Representanter vil vanligvis jobbe med deg for å sørge for at pick-up eller drop-off tid og dato er praktisk for deg.

4 Gi bilens nøkler og tittelen til representant ved gjenvinningsanlegg eller til bergingsbil sjåfør som kommer til å plukke opp bilen. Du kan bli bedt om å fylle ut et kort kjøretøy overføring skjema som sier at bilen ikke lenger er i din besittelse. Dersom bilen har noen verdi vil bli betalt kontant og fikk en kvittering. Kvitteringen du får vil inneholde kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN). Kontakt ditt kjøretøy registrering byrå og varsle dem om at bilen har blitt solgt til opphugging. Du må oppgi VIN slik at bilen ikke kan lisensieres igjen.

Hint

  • Kontakt flere gjenvinningsstasjoner og be om sitater for å få den beste prisen for din junk bil.