Slik installerer en Stereo i en 1999 Subaru Forester

Slik installerer en Stereo i en 1999 Subaru Forester


Aftermarket bilstereoer lar eierne tilpasse interiøret i bilen sin og forbedre underholdning lydkvalitet. Tilgjengelig i et bredt spekter av stiler, de inneholder også ekstra funksjoner ikke nødvendigvis er tilgjengelige på en fabrikk-sak bilstereoen. Disse inkluderer DVD-spillere, navigasjonshjelpemidler og MP3-spillere. Eiere av 1999 Subaru Foresters kan installere en ettermarkedet stereo ved å fjerne dashbordet midtparti og lage et par feilrettinger for å aktivere stereo å jobbe med bilen.

Bruksanvisning

1 Koble den negative terminalen av bilbatteriet med en skiftenøkkel. Dette er for å unngå eventuelle støt og risiko for kortslutning.

2 Fjern den fabrikk problemet radio. Ta av trim panelet rundt girspaken ved hjelp av en flat skrutrekker. Starter på bunnen, lirke trim panel rundt stereo dock vekk fra dashbordet til den er trukket gratis. Fjern de to boltene skruene som holder stereo i braketten med en stjerneskrutrekker. Trekk stereo fra kaien.

3 Koble den sorte radioantennekabelen fra baksiden av stereo. Koble ledningsnettet ved å skyve tappen på siden og trekke tilkoblinger fra hverandre. Legg den gamle radioen til siden.

4 Installer frontplaten adapter. Snap frontplaten adapter inn mot bakrommet ble fraflyttet ved fabrikken-saken stereo. Feste den på plass på forsiden av braketten ved hjelp av Phillips skrutrekker. Pass på at ledningene kommer gjennom portalen av frontplaten adapter.

5 Koble stereo til Forester. Koble ledningsnett adapter til ledningsnettet på bilen. Skyv koblingene sammen til de klikker på plass. Koble den andre ende av kabelbunten adapteren til kabelbunten av den ettermarkedet stereo på samme måte. Plugg den svarte radioantennen inn radioantennen porten på baksiden av ettermarkedet stereo.

6 Skyv stereo til portalen av frontplaten adapter til den er sikker. Pass på å ikke felle noen av ledningene. Smekk trim panel rundt stereo stasjonen på plass. Smekk trim panelet rundt girspaken tilbake på plass.