Hvordan Reset trenger en Graco Elektronisk Meter?

Siden 1926 har Graco vært produksjon produkter som transport, måle, kontroll og dispensere væsker som brukes til smøring av kjøretøy og andre industrielle formål. Grace gjør også utstyr for beskyttende belegg, dispense tetningsmidler og lim og sirkulerende maling. Selskapet tilbyr en linje av elektroniske væskemålere som måler og dispensere olje, spylervæske, frostvæske og eksos væske. De SDI15 og IM5 inline meter, Accu-Shot fett meter og in-line elektronisk smøremiddel meter er utformet med en reset knapp som lar deg fjerne målingene etter hvert tappesyklus.

Bruksanvisning

1 Aktiver skjermen ved å trykke på en knapp på tastaturet. Hvis du ser et tall, er dette den siste lesing før målerens dvalemodus ble startet. På noen meter, vil skjermen være tom.

2 Trykk på "Total" knappen en gang hvis apparatet skjermen er blank å generere den siste fordelingssyklus lesing før maskinen gikk i dvalemodus.

3 Trykk på "Reset" tastaturet for å slette tallet som vises siste på digital lesing, som tilbakestiller numrene til nuller.