Hvordan rengjøre en Taurus Window Washer dyse

Mens du kjører din Taurus nedover veien, kan du få gjørme vannsprut på frontruten, eller du kan ha noen bugs treffer frontruten. Alle elementer som blokkerer din visjon gjennom frontruten kan være en svært usikre. De to spylermunnstykker ligger på panseret på Taurus foran dine vindusviskere kan være en livredder for rengjøring frontruten raskt. Noen ganger vaskemaskinen munnstykket kan bli blokkert, og du vil trenge for å rense den for å få den til å sprøyte igjen.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen i Tyren på hele veien, men ikke start på bilen. Har en venn stå ved panseret på bilen din. Snu frontruten renere nob på. Din venn av panseret skal høre en høy pitch motoren i gang; at lyden er frontruten vaskemaskin væske pumpe. Hvis det ikke er noen lyd, bør du ta bilen til en mekaniker for å få pumpen erstattet. Hvis du hører pumpen, men det er ingen vaskemaskin væske som kommer ut av dysene, og følg de neste trinnene for å rengjøre dysene.

2 Dytte en tynn tråd om fire inches til hver dyse hullet. En liten ledning eller gitarstreng ledningen fungerer perfekt, så det er fast nok til å rote gjennom de små munnstykket hullene. Det er to hull per dyse. Du vil rote gjennom dysen hullene til du kommer til bunnen av slangen T-splitter under panseret som er omtrent fire inches nedenfor tuppen av hver dyse. Poke ledningen inn og ut av hver dyse flere ganger for å fjerne eventuelle rester blokkerer spylevæske strømmen.

3 Plasser den komprimerte luft kan plastsprøyterøren mot hver dyse og gi en flere andre luftstråle til hver dyse hull. Den komprimerte luft vil fjerne overflødig rusk at gitaren ledningen ikke fjernet fra dysehullene.

4 Pop panseret på Taurus. Følg slangen fra frontruten vaskemaskin væske beholderen til bunnen av panseret var dysen slangetilkobling er. Trekk T-splitter av dysen basen. Blåse komprimert luft gjennom munnstykket. Blåse komprimert luft gjennom slangen og T-splitter. Gjør dette til begge dyser, slanger og splittere. Koble alt som det var.

5 Lukk hetten. Etter å ha plassert wire i dysene og blåse luft i dem, kan du ha unaligned strømmen retning på frontruten som kommer fra munnstykket hullene. Stikk synål til hver dyse hullet og peke dem i en vinkel på linje med frontruten. Slå på frontruten vaskemaskin knott og justere hver dyse hull vinkel etter behov til bekken lander i midten av frontruten på begge halvdelene av frontruten.