Hvordan erstatte en drivstoffpumpe i en Honda CR-V

Bensinpumpen i en Honda CR-V er elektrisk, så du bør sjekke sikringer og releer før inspeksjon drivstoffpumpen selv. Hvis du har drivstoff i tanken din, men bilen har problemer med å få drivstoff, må du kanskje å rense drivstoffpumpen eller erstatte den helt. Honda CR-V kommer i en rekke ulike stiler og trim nivåer, og dette kan påvirke ditt valg av drivstoffpumpe.

Bruksanvisning

1 Bestem bensinpumpe at Honda CR-V vil kreve. Dette avhenger av merke og modell og motorstørrelse på bilen. Modeller laget 1996-2001 har en 2,0 L B20B eller B20Z motor og modeller laget etter 2001 kan være utstyrt med en 2,0 L, 2,2 L turbodiesel eller 2,4 l motor.

2 Avlaste drivstoffsystemet trykket og koble den negative batterikabelen med en pipenøkkel. Åpne bensinpumpen ved å ta ut baksetet og fjerne vedlikeholdsdekselet. Koble drivstoffpumpen er elektrisk tilkobling, drivstofftilførselen og drivstoffreturledningen. Dekk kontakten og rør med plast og har et håndkle hendig å suge opp overflødig drivstoff.

3 Koble drivstoffpumpen ved å fjerne drivstoffpumpe låsemutter med verktøy 07AAA-S0XA100. Kast pakning og O-ringen.

4 Installer den nye bensinpumpen hjelp av elementer som inngår i settet, spesielt pakningen og O-ring. Stram drivstoffpumpe låsemutteren til 69 fot pounds med verktøy 07AAA-S0XA100 og en momentnøkkel.

5 Fullfør installasjonen ved å reversere fjerningen prosedyren.