Hvordan registrere en ny bil i Virginia

Hvordan registrere en ny bil i Virginia


Registrere en ut-av-statlige bil i Virginia er en grei prosess tydelig skissert av Samveldet avdeling av motorvogner. Det er viktig å sjekke hvilke tiltak som er nødvendige, fordi Virginia bil registreringsprosessen er relativt strenge i forhold til andre stater. Virginia har statlige utslippskrav, samt en årlig sikkerhetsinspeksjon som må finne sted før en bil kan registreres.

Bruksanvisning

1 Skaff en Virginia førerkort. Virginia krever at nye innbyggere i staten få en Virginia førerkort innen 60 dager etter flytting til staten. Hvis du allerede har en gyldig out-of state-lisens og er over 19 år, rett og slett ta med lisens til en Virginia Department of Motor Vehicles kontor for å få den byttet umiddelbart.

2 Har bilen inspisert. Før du kjører med en Virginia lisens plate må det gis et årlig sikkerhetsinspeksjon. Dette kan gjøres når som helst tilstand kjøretøy inspeksjon sentrum. Sjekk Virginia State Police nettsted (se Ressurser) eller ring 804-674-6774 å finne steder.

3 Skaff en statlig utslipp test, så du trenger aa gyldige utslipp standard sertifikat for å holde bilen på flere områder rundt om i staten. Disse omfatter fylkene Arlington, Fairfax, VA, prins William og Stafford og byene Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas, og Manassas Park.

4 Skaff bilforsikring. Virginia krever bilistene har bilen forsikret før du treffer veien. Minimum ansvar dekning inkluderer $ 25.000 for skade eller død av en person, $ 50.000 for to eller flere personer og $ 20.000 i skade på eiendom. Kjøretøy med Virginia bilskilt blir kjørt på offentlige veier står overfor en umiddelbar bot.

5 Tittel bilen ved å besøke en avdeling av motorvogner kontor eller sende de nødvendige dokumenter i posten. Nødvendige dokumenter er fullført Søknad om tittel og Registreringsskjema VSA 17A (se Ressurser), bevis på adresse, forrige tittel, og registrering. Du må også betale alle nødvendige avgifter.

6 Ta med dokumentasjon som viser du har fullført de foregående fem trinn til en avdeling av motorvogner kontor for registrering. Du må betale en registreringsavgift basert på vekten av bilen.

Hint

  • Hvis du er en ny bosatt i Virginia, kan du også søke om velgerregistrering ved Department of Motor Vehicles kontor og slå to fluer i ett smekk.
  • Enkelte lokaliteter i Virginia krever at du registrerer kjøretøyet med de kommunale myndighetene og vise et klistremerke som angir som sådan. Kontakt kommunale regjeringen i boligen din for å sjekke.
  • Hvis du er under 19 år, må du fylle ut et statlig godkjent driver utdanningsprogram, noe som innebærer en todelt kunnskap eksamen.