Hvordan Paint krom felger

Chrome felger er lyse, skinnende og tiltrekke seg mye oppmerksomhet. De legger flash og stil til bilen din som ingen andre felger kan. Ulempen om krom felger er at de er vanskelig å vedlikeholde når ripete, sprukket eller når krom begynner å avta. Har felgene gjen forkrommet med forkromming, men det er veldig dyrt. For å få dem ser ut som et nytt sett med felger, Felger maling krom hvilken som helst farge du ønsker å endre sitt utseende.

Bruksanvisning

1 Fjern felger fra kjøretøyet. De kunne være malt mens montert på bilen, men prosessen er mye enklere når du lett kan nå alle sider av hjulet jevnt. Legg dem med forsiden opp på noen papp for å holde fra skrape baksiden av felgene. Papp vil fange noen overspray.

2 Sand krom overflate med 220-sandpapir til all krom er kjedelig. Sand langs kanten flater, kanter og at områder med felgen som du ønsker å male.

3 Sand hele felgen igjen med 380-sandpapir for å fjerne riper satt i felgen ved 220-sandpapir. Kanten skal se jevnere nå.

4 Gå over kanten en siste gang ved hjelp av soaking wet 600-sandpapir for å glatte overflaten fullt og klargjøre den for maling. Hold sandpapir søkkvåt å hindre opphoping fra forming mellom papiret og felgen. Skyll felgen og la det tørke helt.

5 Plasser maskeringstape rundt utsiden av felgene for å dekke dekkene. Dekk til luftventilspindelen og noen emblemer eller områder av felgen som du ikke ønsker å male. Tørk av felger med voks og fett remover og en microfiberklut.

6 Spray felgene med hjul maling. Hold boksen åtte inches fra kanten overflate og spray et tynt lag med maling. La malingen tørke i tjue minutter før sprøyting andre strøk. Vent en annen tjue minutter etter andre strøk før sprøyting det siste strøket. La felgene tørke i fire til seks timer før de monteres på kjøretøyet.

Hint

  • Alltid spray maling i et åpent og godt ventilert område.
  • Ikke mal krom felger uten sliping dem først eller malingen vil flasse av i noen dager.