Hvordan bruke en LG Lotus mobiltelefon som modem

LG Lotus, som er tilgjengelig på Sprint-nettverket, og har en EV-DO datatilkobling, som gjør det mulig for raskere dataoverføring hastigheter når du er i et område med en EV-DO signal. Selv om Lotus er ikke en smarttelefon, er den kompatibel med Sprint Phone-as-modem service. Denne tjenesten lar deg dele telefonens datatilkobling med en datamaskin som er tilkoblet via en USB-kabel. Med Sprint Phone-as-modem service, kan datamaskinen få tilgang til Internett hvor som helst som du får en mobil signal.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Sprint Smartview-programmet til datamaskinen. Sprint Smartview er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Sprint hjemmeside.

2 Koble LG Lotus til datamaskinen med en USB-kabel.

3 Start Sprint Smartview.

4 Klikk på "Connect" knappen. Når Sprint Smartview etablerer en forbindelse, vil du kunne få tilgang til Internett på datamaskinen.

Hint

  • Å bruke LG Lotus som et modem, må du ha et dataabonnement som inkluderer Phone-as-modem service. For å finne ut om planen inneholder Phone-as-modem tjeneste eller legge til funksjonen, ta kontakt med Sprint kundeservice.