Hvordan overføre video til en T-Mobile G1

Hvordan overføre video til en T-Mobile G1


Smarttelefoner som Google-drevne G1 gir deg muligheten til å bære et mediebibliotek rundt i lommen. Spillerne til musikk og video kan spille av filer på telefonen din så lenge den kan finne dem. Google har definert bestemte steder for media skal plasseres, så når Android-operativsystemet skanner Secure Digital minnekort, vil det identifisere filer som spillbare medier. Du må lagre filene på SD-kortet i det rette stedet å bli sett av din G1.

Bruksanvisning

1 Koble Android-telefonen til datamaskinen med USB-kabelen som følger med telefonen. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne telefonen. Dra ned varslingsområdet på telefonen. Trykk "USB tilkoblet", deretter "Mount".

2 Åpne filen nettleseren på datamaskinen og gå til seksjonen for flyttbar lagring. Velg SD kortet på G1. Dobbeltklikk på "Media" -mappen. Se etter en mappe merket "Movies" inne i "Media" -mappen. Hvis det ikke finnes, lage en ny mappe med det navnet. Android vil se etter videofiler i "Filmer" mappen.

3 Kopiere videofiler fra datamaskinen til "Movies" mappe på G1. Når du er ferdig med å overføre videofiler til telefonen, drar ned varslingsområdet på nytt, og trykk deretter på "USB tilkoblet." Trykk "Disconnect". Koble telefonen.

4 Åpne programstarteren på G1 telefonen. Trykk på "Galleri" -ikonet. Gå til videofilene du overførte og trykker på dem. Android vil automatisk starte mediespilleren for videoene.

Hint

  • Android-telefoner kan spille av videofiler i MPEG-4, H.263 og H.264 video-formater.