Hvordan overføre sanger til Virgin Mobile Bruke Bluetooth

Hvordan overføre sanger til Virgin Mobile Bruke Bluetooth


Overføre sanger til Virgin mobiltelefon fra din PC via Bluetooth tar bare noen minutter. Det er en rask og enkel måte å overføre musikkfiler uten USB-datakabler, programvareinstallasjon eller minnebrikker. Du kan også overføre musikkfiler til Virgin mobiltelefon fra en annen telefon.

Bruksanvisning

Synkronisering av Bluetooth-enheter

1 Slå på mobiltelefonen på, gå til hovedmenyen, finne Bluetooth og aktivere den. Bluetooth-alternativet er vanligvis under "Connections" eller "Innstillinger;" det vil være forskjellig avhengig av telefonmodell.

2 Slå på PCen. Hvis du har en Bluetooth-aktivert laptop eller PC, bare trykk på funksjonstasten og F3 for å aktivere Bluetooth. Hvis du ikke gjør det, koble til Bluetooth dongle, en ekstern USB Bluetooth-enhet.

3 Vent til installasjon enhetens skjermen for å åpne. En dialog boble vil vises nederst i høyre hjørne på PCen. Når datasystemet har tatt seg opp enheten og installert det, klikker du på "X" for å lukke boble.

4 Klikk på "Start" -knappen eller Windows emblem på verktøylinjen din. Naviger til "Control Panel" og velg "Nettverk og Internett".

5 Klikk "sette opp en Bluetooth-enhet." Når dialogboksen åpnes, klikker du på ordet "Legg til".

6 Klikk på valget som leser "min enhet er satt opp og klar til å bli funnet," klikk "Next".

7 Finn navnet på Virgin mobiltelefon, klikk på den og klikk "Next".

8 Skriv inn Bluetooth Dongle er tilgangsnøkkel som er i manualen som fulgte med dongle. Du vil bli bedt om å oppgi et passord på Virgin mobiltelefon. Skriv inn samme passord som du bruker for Bluetooth dongle.

overføre sanger

9 Finn sangen på din PC.

10 Høyreklikk på sangen, og velg "Send til Bluetooth."

11 Velg navnet på telefonen fra listen over Bluetooth-enheten og klikk "Next".

12 Klikk "Godta" fra Virgin telefonen for å starte filoverføringen. Når filen er overført helt klikk "OK."