Hvordan overføre AT & amp; T ringetoner fra en gammel telefon til en ny

Hvordan overføre AT & amp; T ringetoner fra en gammel telefon til en ny


Du kan overføre AT & T ringetoner fra en mobiltelefon til en annen ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Bluetooth er en trådløs teknologi som brukes for tilkobling mellom enheter som har Bluetooth aktivert i dem. Ved hjelp av Bluetooth er ganske lett, men det er noen andre metoder som e-post eller meldinger som du kan bruke hvis en av de to telefonene ikke støtter Bluetooth.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Bluetooth

1 Gå til den gamle telefonens "Meny"> "Innstillinger"> "Tilkobling" (eller "Connection")> "Bluetooth"> "On". Alternativene kan variere noe avhengig av din mobiltelefon modell.

2 Gjenta trinn 1 på den nye mobiltelefonen for å aktivere Bluetooth.

3 Se inn i "Sounds" eller "Media" -mappen fra den gamle telefonen, og velg ringetone som du vil sende.

4 Bla gjennom alternativene for den valgte ringetonen og velg "Send via Bluetooth." Den gamle telefonen vil da søke etter Bluetooth-enheter innenfor rekkevidde, og du vil se den nye telefonen er oppført i disse Bluetooth-enheter.

5 Velg den nye telefonen fra listen. Hvis ingen av enhetene har noensinne blitt parret før, blir du bedt om begge telefonene å legge inn et "passord" eller "passord". Oppgi samme passord i begge telefonene (for eksempel 4567). Når du skriver inn passord, vil ringetonen begynne å overføre fra den gamle telefonen til den nye.

andre metoder

6 Lag en medie tekstmelding på din gamle mobiltelefon hvis du har aktivert tjenesten fra AT & T. Med dette mediet tekstmelding, fest ringetone og sende den til den nye mobiltelefonen. På den nye mobiltelefonen, åpner tekstmeldingen og lagre ringetone i ønsket mappe.

7 Opprett en ny e-post på den gamle telefonen og fest ringetone. Du kan lagre e-posten som et utkast, og åpne den opp på den nye telefonen.

8 Bruke datamaskinen som et mellomledd enhet. Koble den gamle telefonen med datamaskinen ved hjelp av en USB-kabel og overføre ringetone til datamaskinen. Koble den nye telefonen til datamaskinen og overføre ringetone til det.