Hvordan oppdatere Mio

Mio produktene er i stand til å være tilkoblet via en USB-kabel til en datamaskin. Det betyr at brukerne har muligheten til å oppdatere Mio kart og programvare ved å utnytte Mio oppgraderingen DVD som kommer i original eske med hver Mio Global Positioning System produkt.

Bruksanvisning

1 Slå på Mio-enheten, må du koble USB-kabelen til datamaskinen. Plasser Mio DVD i datamaskinens DVD-stasjon, og deretter velge språk fra "Velg språk" alternativet. Følg instruksjonene for å "Update Firmware" skjerm.

2 Velg "Update Firmware", deretter "Update". Vær oppmerksom på at du vil motta en advarsel råder deg at du er klar til å oppdatere firmware. Velg "OK" for å fortsette. Tillat oppdateringene installere, og klikk deretter "OK" når du er ferdig. Koble USB-kabelen fra datamaskinen.

3 Koble USB-kabelen til datamaskinen, og velg deretter "Update Maps" fra den første delen av hoved-side-menyen. Velg "Load kart," klikk "OK." Vær oppmerksom på at du vil motta en advarsel. Klikk "OK" for å fortsette, og klikk deretter den medfølgende kobling som vil gi deg tilgang til en aktiveringskode.

4 Kopier og lim inn aktiveringskoden inn den medfølgende boksen. Finn serienummeret fra DVD-medier, som du finner på baksiden av din Mio produktet eller på bunnen av den originale esken som Mio kom. Send inn serienummeret i "serienummer" alternativet. Trykk på "Fortsett", velg deretter "Transfer to Device". Vent mens alle kartene er kopiert til Mio GPS.