Hvordan fikse en Wet Cell Phone Screen

Hvordan fikse en Wet Cell Phone Screen


Hvis telefonen blir våt, må du tørke den umiddelbart for å hindre fuktighet fra å skade den. Tørking telefonen er den eneste måten å fikse en våt mobiltelefon skjermen, og det tar mer enn bare å tørke av fuktighet av. Fuktighet, enten fra regn eller telefonen blir droppet i vann, jobber seg raskt inn til elektronikken. Ikke gjør den vanlige feilen å prøve å tørke telefonen med en hårføner, som det kan gjøre vondt verre. Det er en bedre måte å gjøre det riktig.

Bruksanvisning

1 Umiddelbart åpne baksiden av telefonen og ta ut batteriet. Hvis telefonen bruker et SIM-kort, fjerner du det også.

2 Tørk av telefonen tørr med et papirhåndkle. Sørg for at du klatt på innsiden av batterirommet. Pass på at du tørker, men ikke blot når du tørker telefonskjermen. Ved å trykke på skjermen mens blotting kan forårsake skade på den.

3 Bruk en boks med komprimert luft, som typen som selges for å rense PC-tastatur, for å tørke eventuelle gjenværende fuktighet i telefonen. Spray luften over hele telefonen til du ikke lenger kan se noen våte områder.

4 Hell et lag av tørr ris inn i bunnen av en skål. Legg din mobiltelefon på ris. Fullstendig dekke telefonen med mer tørr ris og la telefonen i bollen over natten. Risen vil trekke ut og absorbere eventuell fuktighet.

5 Fjern telefonen fra ris. Bruk trykkluft til å rengjøre telefonen av noe ris støv. Sett SIM-kortet og batteriet tilbake på og strøm på telefonen. Hvis telefonen ikke fungerer eller skjermen ikke viser menyene på riktig måte, så du ikke tørke telefonen så fort du trengte å og telefonen må skiftes ut.

Hint

  • Hvis du droppet telefonen i havet, kjøre vann fra springen over hele telefonen først og tørk den av. Dette vil hindre at havsalt fra gjenværende inne i telefonen og forårsaker ytterligere skade.
  • Tørk aldri en telefon ved hjelp av varme (for eksempel en hårføner eller ved å plassere den på toppen av en ovn som har blitt slått på). Varme kan raskt ødelegge den delikate elektronikk og kretskort inne i telefonen.