Hvordan øke gcwr på en E-450

Hvert kjøretøy har en brutto kombinert vekt vurdering. Oftest er dette forkortet til gcwr. The National Highway Traffic Safety Administration definerer gcwr som "tillatte samlede vekten av stry kjøretøy, tilhenger, passasjerer, utstyr, drivstoff, etc., at kjøretøyet kan håndtere." NHTSA setter totalvekts karakterer for å sikre trygg kjøring og bremsing. På Ford E-450, er det gcwr 22000 pounds. Øke gcwr av Ford E-450 kan gjøres, men det er generelt ikke anbefalt heller ikke juridisk vurdert en økning i den etablerte gcwr.

Bruksanvisning

1 Legg kollisjonsputer. Suspensjon kollisjonsputer er luft hjelper fjærer som hjelper deg med å maksimere E-450 bæreevne gjennom anvendelse av lufttrykket, men de er i hovedsak opptatt av å gjøre belastningen turen bedre.

2 Legg et blad. En suspensjon hjelpe blad gir støtte lasten ved hjelp av lufttrykket. Bladet forbedrer E-450 styringskontroll, side-til-side eller front til bak justering og den lastbærende ri.

3 Bytt ut standard E-450 fjærer med super fjærer. Super kilder er lastutjevnende fjærer som tilpasser seg de ekstra vekten ved å skifte til et nytt punkt minste motstands vei. Super fjærer forbedre bæreevne, håndtering og tauing evne.

4 Installer en vekt-distribusjon stikk. En vektfordeling stikk legger våren barer til festesystem. Barene gjelder innflytelse mellom trekkvogn og tilhenger. Utnytte fordeler lasten som sitter på baksiden av trekkvognen til alle aksler på kjøretøyet og tilhengeren. Merk at vektfordelingen stikk vanligvis veier mer enn ballen stikk.

Hint

  • Når dratt over eller i noen ulykke, og legger kollisjonsputer, blader, større dekk eller en-tonns aksler vil ikke endre det faktum at E450 overstiger gcwr.