Hvordan Monter en Scooter Lykte

Hvordan Monter en Scooter Lykte


Montering av frontlys for en scooter har en tendens til å være ganske grei, så lenge du har alle de nødvendige delene, og det eksploderte diagram av scooter modell som du arbeider med. Selv om diagrammet ikke kan oppnås, forstå hvordan delene passer sammen jobber intuitivt med de fleste modeller etter å undersøke dem for et øyeblikk.

Bruksanvisning

1 Finn en eksploderte diagram til hodetelefonen deler for din scooter, hvis mulig. Sjekk din scooter modell Håndboken og eventuelle verksted manualer tilgjengelig for samme scooter. Finn seksjonen i manualen som viser deler og montering for hodesettet. Bekreft at du har alle de nødvendige delene, som illustrert i håndbøkene og / eller diagrammer. Sjekk med en forhandler hvis ingen diagram eller håndboken er tilgjengelig.

2 Sett lyspæren inne i pæren kontakten først. Legg til flere pærer, som er nødvendig for moderne frontlys forsamlinger. Sett pære socket inn i reflektoren kjeglen og fest kontakten via kontakten klippet. Koble kontakten klippet til reflektoren kjegle iden, og putt den over kontakten iden, inntil det klemmes på plass. Ta montering og mate den til glass og lyktering, hvis en er tilgjengelig; ellers, kompis glasslinse og deler til kromring. Fest delene med en lykte ring beholde braketten. Bruk festeskruene som nødvendig å stramme dem med en skrutrekker.

På en moderne frontlys, setter pære til pære socket. Finn hulrom pære socket går inn for den aktuelle pære (fjernlys eller nærlys). Sett kontakten inn i hulrommet og vri den på plass for å låse den inn i forseglet reflektor membran og bjelke. Fest hele forsamlingen til scooter headset og skru det fast med festeskruene. Bruk en skrutrekker til å stramme skruene.

3 Koble elektriske ledninger for scooter frontlys til den nå montert scooter frontlys veikryss. Fest den elektriske krysset til pære socket, hvis delene er separate og ikke en komplett enhet. Kontroller at alle ledninger er koblet på plass, som vist i de relevante scooter koblingsskjemaer for din scooter modell.

4 Slå på scooter elektriske system og teste frontlys. Prøv nærlys og fjernlys - se om de aktiverer uten at motoren snu. Slå på motoren og bekrefter at hoved frontlys fungerer med motoren i gang. Lukk opp headsettet og ta scooter for en prøvetur.

Hint

  • De fleste enkelt pærer (ikke forseglet hovedlys) for scootere og motorsykler kan være plassert på din lokale bildeler butikken. Sjekk med dem først, da prisene pleier å være billigere enn spesiell bestilling.
  • Vær forsiktig så du ikke berører hovedlyspærer med fingrene. Hold pærene ved sin socket enden og bruke en klut eller fille for å sette dem inn i en stikkontakt; ellers vil olje fra fingrene forårsake hot spots på pæren. Disse varme punkter i sin tur vil føre til at pæren for å svikte raskere enn normalt.