Hvordan Monter en Front License Plate på en Dodge Viper

Hvordan Monter en Front License Plate på en Dodge Viper


Den fremre støtfanger på Dodge Viper ikke har monteringshull pre-boret, så du trenger å gjøre monteringshullene selv. De eneste ledningene som er bak fremre støtfanger er koblet til hodelykter og blinklys, så du trenger ikke å bekymre deg for boring i sensorer eller skade noen ledninger. Monteringshullene vil bli permanent, og vil ikke bli lett repareres når du har gjort dem, så sørg for at en støtfanger foran lisens plate er nødvendig i staten før du bore hull inn i bilen.

Bruksanvisning

1 Sett boret inn i tuppen av elektrisk drill og stram elektrisk drill tips Plasser nummerskiltet på støtfangeren i stedet at du vil lisensen plate montert. Det er ingen merker på fremre støtfanger å betegne hvor du skal montere plate, og det området du velger er helt opp til deg.

2 Bor gjennom hullene på øverst til høyre og venstre side av nummerskiltet. Ikke bore dypt ned i fremre støtfanger; bore akkurat nok til å lage et hull der du vil skru festeskruen og sikre nummerskiltet. Bor sakte og ikke bruke for mye press eller du vil skade lakken.

3 Sett Phillips skruen litt inn i tuppen av elektrisk drill. Kjør en skrue i hvert av monteringshullene på nummerskiltet. Påfør en liten stripe av dobbeltsidig tape til undersiden av lisensen plate hvor platen møter støtfanger, og legg press på platen for å gjøre platen pinne til støtfangeren.

Hint

  • Anvendelse av dobbeltsidig tape til plate og støtfangeren vil holde lisens plate festet til støtfangeren mens du kjører, og bidra til å beskytte lakken fra platen som vinden treffer den.