2002 BMW M5 alternativer

2002 BMW M5 var en høy ytelse kjøretøy. Dens MSRP (produsentens veiledende pris) var $ 69,900. Men dette MSRP var for bilens grunnmodellen; det inkluderer ikke eventuelle valgfrie funksjoner eller tilbehør. 2002 BMW M5 var ikke tilgjengelig med mange alternativer, men noen interiør og estetiske alternativer var tilgjengelig.

M Audio Package

M audio-pakken er en forbedret lydanlegg for 2002 BMW M5. Det inkluderer to 10-tommers subwoofere og ekstra front-døren høyttalere. M audio pakke primære fordelen er dens forbedret bass i forhold til standard BMW M5 lydanlegg.

Nappa Heritage Leather

Basen BMW M5 kommer med Nappa Point skinn, men den valgfrie interiør møbelstopping er Nappa Heritage Leather. Ifølge Jim Flammang av Cars.com, er Nappa Heritage Leather en mye mykere lær overflate.

Folding baksetene

2002 BMW M5 er baksetene ikke brette ned på grunnmodellen. Men folding baksetet alternativet var tilgjengelig som en tilleggsfunksjon. Denne pakken inneholder også en pass-through funksjon og en ski bag for å frakte lange gjenstander, for eksempel ski.

Bakre sidekollisjonsputer

De bakre sidekollisjonsputer er inkludert i 2002 BMW M5 på alle modeller. Men aktiverer funksjonen er et alternativ. Dette gjøres når som BMW-forhandler.

Strøm Bakre Solskjerm

Den elektroniske bakre parasoll på BMW M5 hever eller senker med et trykk på en knapp. Dette skygge hindrer solens gjenskinn fra strålte på baksetepassasjerene.

parkering sensorer

De elektroniske parkeringssensorer var ekstrautstyr på 2002 BMW M5. Disse sensorer er montert på den fremre og bakre støtfanger deksel. Systemets varsellyd høres når sjåføren blir for nær et objekt, for eksempel en lett stang eller en parkert bil.

Trim alternativer

To interiør tre trim var tilgjengelig på 2002 BMW M5. Trim alternativene var den Burl valnøtt tre trim og Bruyere Club tre trim.