Hvordan Match Mottakere og høyttalere

Hvis du setter pris på god lyd i hjemmet ditt, vet du hvor viktig kombinasjonen av et godt sett med høyttalere og en god mottaker er - det er i hjertet av lydsystemet. For å sikre at du får en kombinasjon som vil gi deg alt du leter etter, holde disse tipsene i bakhodet.

Bruksanvisning

1 Matche størrelser. Mottakere vil ha spesifisert maksimal effekt, og høyttalerne vil ha en spesifisert maksimal effekthåndtering nivå. Det er viktig at kraften håndtering av høyttalerne ikke overskride av potensialet effekt på mottakeren. Hvis den gjør det, er det mulig at høyttalerne kan bli skadet når mottakeren er operert ved høyt volum i lange perioder. Disse spesifikasjonene er lett tilgjengelig, uansett om du kjøper høyttalere på nettet, gjennom en katalog eller i en butikk.

2 Tenk høyttaler effektivitet. Dersom mottakeren er relativt lav-drevet, vurdere høyttalere som kan skilte med en høy virkningsgrad. De vil produsere mer lyd i forhold til høyttalere med lav effektivitet. Effektivitet spesifikasjoner er publisert for nesten alle typer høyttalere.

3 Få nok høyttalere for å håndtere jobben. Det kan virke som sunn fornuft, men det var ikke så lenge siden at når du kjøpte høyttalerne du har kjøpt et par høyttalere for stereo utgang. Nå, med 5.1 og 7.1 surround-lydanlegg, har du mange flere valg. Hvis du kjøper en hjemmekino receiver for surround-lyd, bør du vurdere et matchet sett med høyttalere utviklet for å fungere sammen og med den type mottaker.