Hvordan måle Lugnut Størrelser på Car Wheels

Hvordan måle Lugnut Størrelser på Car Wheels


Å vite hvordan du riktig størrelse en lug mutter for bilen hjul er viktig. Som en lug mutter aldre, rust, korrosjon og strippet tråder kan forekomme. Du må bytte ut gamle hjulmuttere for nye. Hvis en knast mutter ikke er riktig dimensjonert, vil det ikke slik at knasten bolten og festes på hjulnavet på riktig måte. Alle målinger må være riktig for å garantere en riktig passform og riktig dimensjonering.

Bruksanvisning

1 Bestem sete type, som beskriver området som forbinder skoen hjulet. Det er tre setetyper: en eikenøtt / konisk sete, som er konisk på en 60-graders vinkel og har en rund sylinder; en mag sete med vaskemaskin, som har en flat overflate og en flat sitte skive; og et kulesete, som er avrundet.

2 Mål tråden størrelsen på lug mutteren med en målestav eller bruke en gjengestigning måler, som du kan få fra en lokal jernvarehandel. For å måle ved hånd ved hjelp av en målestav, måle bredden av gjengene langs hale bolten. Dobbeltsjekk måling. BrandSport.com sier de vanligste gjengestørrelsene er 10mm, 12mm, 14mm, 7/16 tommers, 1/2 tommers, 9/16 tomme og 5/8 tomme.

3 Mål gjengestigning, som kan bestemmes ved å måle antallet tråder per tomme langs lug mutter.

4 Velg hvilken type lug du trenger til din bil hjulet. For eksempel kan du trenger en lug mutter med 1/2-tommers med 20 tråder. Når du har valgt riktig størrelse, velge sete type og du er klar til å gjøre ditt kjøp.

5 Besøk din lokale bilbransjen butikk eller gå online for å kjøpe slepe nøtter for bilen hjul.

Hint

  • Vær forsiktig med å strippe lug mutter på din bil hjulet når du fjerner eller installerer den.