1996 Cadillac Deville Fuel Pump Installasjon

1996 Cadillac Deville Fuel Pump Installasjon


En drivstoff pumpen brukes til å mate gass fra drivstofftanken på Cadillac Deville til motoren. Når drivstoffpumpen begynner å gå dårlig, vil Deville ytelse lider og til slutt bilen vil ikke kjøre i det hele tatt. Drivstoffpumpen er plassert inne i bilens gasstanken. To personer er nødvendig for å håndtere gasstanken fjerning og ekstrem forsiktighet bør utvises på grunn av den brennbare natur drivstoff.

Bruksanvisning

1 Parker Deville på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret og koble den negative batterikabelen.

2 Plassere jekken under baksiden av bilen, i midten av rammen. Løft Deville til jack stands kan plasseres under bakaksel.

3 Åpne bensinlokket og sug så mye gass som mulig inn en ekstra gass kan.

4 Koble ledningsnettet festet til baksiden av drivstofftanken.

5 Løsne slangeklemmene på tank linje med en flat skrutrekker. Ta av slangen. Gjør det samme med bensinventilasjonsslangen.

6 Plasser jack på nøyaktig midt på drivstofftanken og løft den til den berører tank. Unbolt tanken stropper med en pipenøkkel og la vekten av tanken bosette seg på jack. Ha en person holde tanken stødig mens stroppene blir fjernet.

7 Senk kontakten til drivstoffslangene kan fjernes fra toppen av tanken. Løsne slangeklemmene med en flat skrutrekker, og trekk slangene gratis. Senk jack resten av veien og fjerne bensintanken fra under bilen.

8 Løsne bensinpumpen låseringen ved å vri den mot klokken til den løsner. Fjern drivstoffpumpen fra tanken.

9 Plasser den nye bensinpumpen i tanken og vri drivstoffpumpen låseringen med klokken for å stramme den. Sett drivstofftanken tilbake under kjøretøyet.

10 Koble drivstoffslanger til toppen av tanken og fest dem på plass ved å stramme slangeklemmer med en skrutrekker. Løft bensintanken sakte med kontakten til den er på plass, fest stroppene til tanken med en pipenøkkel.

11 Sett på påfyllingslinjen og drivstoffventilen linje, deretter stramme slangeklemmer med en flat skrutrekker. Koble ledningsnettet tilbake til baksiden av tanken. Flytt kontakten på baksiden av bilen, løft den et par inches, fjerne bukker deretter senke bilen. Bytt ut den negative batterikabelen og gasskappe.

Hint

  • Fjerne bilens gasstanken er ekstremt farlig. Slukk eventuelle flamme eller varmekilder før arbeids begynner.