Hvordan Lift Dekk

Hvordan Lift Dekk


Løfte dekk kan være skitne og back-breaking arbeid. Skadet dekk kan forårsake skade hvis ledningen belting er utsatt. Dekk kan huse skadedyr som edderkopper, slanger, skorpioner, veps, og gnagere som kan forårsake skader. Hvis dekkene ikke holdes under et tak, kan de fylles med regnvann som kan stagnere og forårsake stank og klær flekker når flyttet. Dekk kommer i alle forskjellige størrelser, og mange er for tung å løfte for hånd - men spesielle laster eller gaffeltrucker kan brukes til å løfte disse.

Bruksanvisning

Løfte Dekk By Hand

1 Inspiser innsiden og utsiden av dekket for utstikkende skarpe gjenstander - bruk hansker mens du gjør dette. Se inni dekket, samtidig som en trygg avstand, for veps, slanger eller edderkopper. Fjerne eller drepe disse skadedyr om nødvendig.

2 Tapp dekket av all væske ved å løfte dekket slik at det står loddrett på bakken, og deretter rulle den i en sirkulær retning. Vipp dekk innover for å la væsken helle over sideveggene. Vend dekket ende over ende bred å punge ut hele resten av vannet.

3 Bøy knærne mens du holder ryggen så rett som mulig og grep dekket på begge sider av slitebanen, slik at fingrene er curling rundt kanten av sideveggen. Løft med knærne holder og sakte løfte dekket opp fra bakken. Løft med armene om nødvendig, men beholde slitebanen på dekket på lårene.

Løfte Dekk med en gaffeltruck eller Loader

4 Skyv gaffel sin gafler eller lastere bøtte under kanten av dekket og heve dekket av bakken, slik at det står opp på sin slitebanen. Inspiser dekk for skadedyr og skarpe gjenstander.

5 Inspiser dekk for skadedyr og skarpe gjenstander. Tips dekket over med gafler eller bøtte til å skvulpe ut alle væsker.

6 Scoop opp dekket med bøtte og løfte den opp fra bakken, eller tips dekket opp igjen på sin slitebanen og kjøre gafler av gaffeltruck gjennom sentrum og løft den opp av bakken. Hvis gaffeltrucken har en tilt, kople inn tilt slik at dekket ikke glir frem av gaflene.