Hvordan legge til Transmission Fluid til en Honda Accord

Hvordan legge til Transmission Fluid til en Honda Accord


Honda Accord er avhengig av overføring væske som det gjør andre væsker som olje og kjølevæske. Girolje smører bilens girkasse, slik at det kan skifte gir uten å nøle. Bilen vil være i sin beste form, og fungere optimalt hvis disse væskene opprettholdes ofte. I en Honda Accord, blir overføring væske kontrolleres og innført i en fluid godt plassert på baksiden av motoren. Væsken bør sjekkes med varm motor mens bilen er parkert på flat mark.

Bruksanvisning

1 Pop panseret av bilen, slik at du kan få tilgang til motorrommet. Trekk stammen ut av overføring væske godt etter å la bilen kjører. Vaske av stammen ved å tørke den ned godt med en butikk fille.

2 Kontroller væskenivået ved å se på de to linjene på væsken stammen (én linje er på bunnen, en annen linje er på toppen, med plass mellom dem i midten). Fluidet bør falle et eller annet sted mellom disse to linjene. Hvis den faller under den nederste linjen, må du legge mer væske.

3 Legg væske om nødvendig. Hell automatgir væske direkte inn i væsken godt til om lag en fjerdedel av flasken er borte. Kontroller væskenivået ved å gjenta trinn 1 og 2. Når væskenivået er riktig, erstatte væske stammen.