Hvordan å hoppe starte en diesel lastebil

Hvordan å hoppe starte en diesel lastebil


Noen variabler er involvert med jump-starte en dual batteri utstyrt diesel lastebil, og hvis du & # 039; re prøver å hoppe starte en diesel med en single-batteri kjøretøy, er det ingen garanti for resultatene. Noen dieselmotorer har en skillebryter for å beskytte andre batteriet. Det & # 039; s best å hoppe starte en diesel lastebil med en ekvivalent drevet lastebil. Det tar flere kaldstart forsterkere å slå en diesel lastebil over, og prøver å hoppe starte en av en firesylindret import er som å bringe en kniv til en skuddveksling.

Bruksanvisning

1 Sørg for at alle strømkilder er slått av i de døde bilen.

2 Fest den positive klemmen av jumperen kabelen til plusspolen på batteriet til å kjøre bil, da den negative klemmen til den negative polen på batteriet til å kjøre bilen. Gjør det samme for det andre settet av startkabler på den motsatte batteriet. Hvis du bruker et hopp pakke eller batterilader, hoppe over dette trinnet.

3 Plasser den positive klemmen på batteriets plusspol av en dødt batteri (det kan være en rød boks eller hoppe-start innlegget bak fører & # 039; s-side batteriet på noen dieselbiler kan du klemme til) og den negative klemmen til en ikke-bevegelige jording, slik som en ramme jernbane eller metall bolt hode. Gjenta dette trinnet for det andre settet med kabler. Hvis du bruker et hopp pakke eller batteriladeren, må begge er i "Off" posisjon og fest klemmene på samme måte til batteriet på fører & # 039; s side, og deretter slå av strømmen til "On" posisjon.

4 Prøv å starte dieselbilen. Resultatene kan bety forskjellige ting. Hvis batteriene er helt utladet, kan det hende du må tillate dem å lade opp fra ladekilden - annet lastebil, hoppe pakke eller batterilader. Dersom trucken ikke starter med hopp pakken, kan dette alternativet bli eliminert.

5 Rev motoren på bilen til 1500 RPM for en periode eller sette laderen til 200 ampere (eller "start") og prøver å starte lastebil hvert 10. minutt eller så. Den tiden det vil avhenge av hvordan døde batteriene er, hvor kaldt det er og hva slags utstyr du & # 039; re bruker.

6 Koble den negative klemmen fra jump-startet lastebil først, deretter koble den positive kabelen. Trekk klemmene fra den andre bilen på samme måte. Trekk ett sett med kabler i en tid og sørg for å ikke tillate klemmene til å komme i kontakt med hverandre. Hvis du bruker et hopp pakke eller laderen, slår enhetene til "Off: posisjon først og deretter koble klemmene fra lastebilen på samme måte.

Hint

  • Den startkabler, lader eller hoppe Pakken må være kraftig med en gauge som & # 039; s høy nok til å få plass til hopp-start dual-batteri dieselmotorer.
  • Hvis du kan hoppe starte din diesel lastebil utenfor en vanlig par startkabler med en VW Beetle, de kalde spy forsterkere var rett og slett lavt i bilen og gjorde & # 039; t har nok juice til å sparke den over.
  • Holde batteriene i god form, rengjøring terminalene og vite alderen på batteriene er nyttig. Holde motorvarmer (hvis montert) plugget i på kalde netter også hjelper.