Hvordan bruke selvutløseren Feature på digitale kameraer

Digitale kameraer er stor for å ta masse bilder og se hvordan de ser ut før du skriver dem. Ikke bare gjør de spare penger på film, de tilbyr mange forskjellige funksjoner for å få den effekten du ønsker for bildene dine.

Bruksanvisning

Hvordan bruke selvutløseren Feature på digitale kameraer

1 Les brukerhåndboken som fulgte med kameraet. Guiden forklarer alle kameraets funksjoner og etiketter hver del av kameraet for å hjelpe deg å bli kjent med sine prosesser og funksjoner.

2 Slå på kameraet. Gå til menyen innstillingen. De fleste digitale kameraer har en menyknapp du kan trykke på for å ta deg til kameraets meny.

3 Finn innstillingen for tidtakeren. Noen digitale kameraer har flere timer alternativer tilgjengelig. Selvutløseren kan du stille forsinkelser i trinn fra sekunder til timer hvis du velger. Intervallet Timeren kan stilles inn i ulike trinn i tillegg. Du kan velge å sette den til å ta et bilde hver 10 eller 15 minutter eller hvilken tidsintervallet du foretrekker. Lang eksponering gjør at du kan ta tid eksponeringer i tidsintervallet du angir. Eksponering teller lar deg angi antall eksponeringer som skal tas innen en fastsatt tidsramme. Du kan stille inn kameraet til å ta en eksponering hvert tredje minutt eller så, avhengig av hva du tar bilder av.

4 Sett kameraet på et stativ eller på et flatt og jevnt underlag slik at du kan få en visning av bildet du vil ta.

5 Trykk utløseren halvveis ned for å låse fokus og eksponering. Se på din LCD skjerm søker å sørge for at bildet er satt til fokus du ønsker. Deretter trykker du på utløseren helt ned for å aktivere timeren.

Hint

  • Vær forsiktig så du ikke ved et uhell flytte kameraet fra sin satte stilling når du trykker på utløseren ned.
  • Siden det er flere forskjellige modeller av digitale kameraer, kan du lese bruksanvisningen som fulgte med kameraet for å lære å bruke de ulike funksjonene kameraet har.