Hvordan legge til olje til en 1955 Chevrolet Bel Air

1955 Tri-5 Chevrolets ble utformet i regi av Harley J. Earl, som regisserte GMs styling ansatte 1927 til han gikk av i 1959. 1955 Chevy Bel Air hadde to forskjellige motor alternativer tilgjengelige: 235CI inline-seks og 265CI V -8. Oljeskift på 1955 Chevrolet Bel Air er ikke vanskelig, og kan gjøres av noen bakgård mekaniker.

Bruksanvisning

1 Hvordan legge til olje til en 1955 Chevrolet Bel Air

Identifisere som motoren er montert i bilen. Den 235 inline-seks har bare en ventil deksel og seks tennplugger på rad; 265 V-8 har to ventildekslene og fire tennplugger på hver side.

2 Hvordan legge til olje til en 1955 Chevrolet Bel Air


Tilsett olje på 235 inline-seks. Finn peilepinnen på venstre side av motorblokken. Kontroller oljenivået på peilepinnen og avgjøre om en full liter olje er nødvendig. Hvis oljenivået har nådd en qt. lav mark, fjerne svart olje pust i bakken på toppen av ventildekselet og gå videre til trinn 4.

3 Hvordan legge til olje til en 1955 Chevrolet Bel Air


Tilsett olje på 265 V-8. Finn peilepinnen på høyre side av motorblokken. Kontroller oljenivået på peilepinnen og avgjøre ved en qt. lite merke på peilepinnen hvis en hel liter olje er nødvendig. Etter tørke av peilepinnen med håndkle, erstatte den inn i motorblokken. Fjerne den svarte olje luftehette på toppen oljelufterøret, som kommer ut av toppen av motoren i en vinkel til høyre i motoren (vist på bildet).

4 Sjekk førersiden dørkarmen eller se på toppen av windshied på førersiden for oljeskift data tag. Det bør indikere hvilken viskositet på oljen ble anvendt forrige gang et komplett oljeskift ble gjort på motoren. Pass på at den oljen som du legger til, er den samme viskositet som ble brukt for siste oljeskift.

5 Sett inn en plast eller papir trakt i oljepåfyllingshullet. Hell sakte 1 qt. av olje inn i motoren. Vent noen minutter og sjekk peilepinnen for å sørge for at oljen registrerer ordentlig på pinne. Tørk av peilepinnen og sett den tilbake i motorblokken.

Hint

  • Sørg for at bilen er parkert på nivå ground.Transmission bør plasseres i "Park" eller i gear hvis manual.Make at nødbremsen er brukt.
  • Ikke overfyll motorolje. Dette kan forårsake store skader på motoren.