Hvordan bruke en smarttelefon til å behandle kredittkort

Hvordan bruke en smarttelefon til å behandle kredittkort


Kreditt- og debetkort er mer populær enn noensinne, og moderne virksomheter må ha evnen til å behandle kredittkort for å være konkurransedyktige. Under behandling av kredittkort har tradisjonelt vært utfordrende for tjenesten virksomheter som samler inn betaling i felt, for eksempel parkeringshus, er det mulig å bruke en smarttelefon til å behandle kredittkort.

Bruksanvisning

1 Skaff en kjøpmann konto med leverandøren av hvert kredittkortet du ønsker å akseptere. Kjøpmann konto avgifter kan være viktig hvis du får en konto hos hver leverandør individuelt. Merchant tjenesteleverandører tilbyr bedrifter muligheten til å behandle transaksjoner for noen eller alle større kredittkort under én konto.

2 Installer kredittkort prosessering programvare på smarttelefonen. Kjernen i en hvilken som helst mobil kredittkort systemet er programvaren som kobler kortleseren, telefonen og skriveren. Prosessering programvare, for eksempel MobileWare fra Mobile Warehouse og Pocket Verifier fra Advanced Merchant Solutions vil håndtere overføring av transaksjonsdata mellom telefonen og kjøpmann tjenesteleverandør.

3 Skaff en mobil kredittkortleser for telefonen. Som med tradisjonelle retail kort behandlingssystemer, er en magnetstripeleser pålagt å samle inn og overføre informasjon som er lagret på kundenes kredittkort. Kortlesere designet for smarttelefoner er ikke mye større enn et kredittkort og er ofte festet via USB.

4 Skaff en bærbar printer beregnet for bruk med smarttelefonen. Dette vil tillate deg å skrive ut kvitteringer for dine kunder på stedet i tillegg til å sende dem via e-post eller tekstmelding. Muligheten til å skrive ut kvitteringer fra telefonen vil tillate deg å samle inn fysiske signaturer på handels eksemplarer også.

Hint

  • Vurder å kjøpe en all-inclusive kredittkort systemet i stedet for å kjøpe komponentene hver for seg. Tjenester som MobileChargePro og Square tilbyr omfattende pakker som inkluderer en kortleser, skriver, programvare og abonnementsbaserte selger tjenester.
  • Kontroller hver komponent for kompatibilitet med smarttelefonen før du kjøper. Mange komponenter er produsert for bestemte telefoner, og vil ikke fungere på en annen modell.