Hvordan legge til musikk til min iPod Bruke Linux

Apples iPod er uten tvil den mest vellykkede bærbare medieenheter i historien av forbrukerelektronikk markedet. Det lar enkeltpersoner til å koble sine enheter til enten en Windows-PC eller en Mac, og gir dem muligheten til å synkronisere media på iPod ved hjelp av iTunes. Men iTunes ikke tilgjengelig for Linux-brukere, noe som gjør det tilsynelatende vanskelig å synkronisere medier på enheten. Heldigvis, det er tredjeparts programvare som lar deg hell synkronisere media på en iPod-enhet.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinens USB-spor med USB-ledningen. Åpne den installerte kopien av Rhythmbox programvare og gå gjennom oppsettet.

2 Klikk "Forward" og velg "Browse" for å finne mappen der musikken er lagret. Når funnet, velger du "Open" og klikk "Forward" igjen. Til slutt velger "Apply" og musikken din vil bli vist inne "Rhythmbox."

3 Klikk på iPod under kildepanelet til venstre i programmet. Du vil se musikken som er lagret på din iPod. For å fjerne visse sanger, høyreklikker du på sangen og velg "Flytt til papirkurven."

4 Klikk på "Library" og finne hvilke sanger du vil legge til iPod. Klikk på en sang, og dra den til iPod-enheten oppført i panelet til venstre i programmet. Det vil synkronisere med iPod, og du vil være i stand til å lytte til sangen på iPod.

5 Lukk "Rhythmbox" når du er ferdig med å legge til sanger til iPod. Høyreklikk på iPod-ikonet som vises på skrivebordet og velg "Løs ut". Til slutt, må du koble iPod fra datamaskinen og lytte til din ekstra musikken på ferie.