Hvordan legge til en Leaf til en Jeep XJ

Hvordan legge til en Leaf til en Jeep XJ


Hvis baksiden av din Jeep Cherokee XJ sags, kan du installere en add-a-blad til de bakre bladfjærer. En add-a-bladfjær er en ekstra bladfjær som festes til den bakre bladfjær pack. Det vil øke kjørehøyde av kjøretøyet. Det vil også støtte mer vekt og tillater deg å hale mer last bak i bilen. Du kan installere bladet selv med enkle verktøy.

Bruksanvisning

1 Plasser en jekk under bakakselen og løfte bilen nok til å spinne dekkene for hånd. Plasser en støttefot på hver side av akselen for å støtte Jeep vekt.

2 Fjern U-bolter som fester bladfjærene til bakakselen med en skralle og socket.

3 Plasser to C-klemmer rundt bladfjær pakken nær justeringsbolten og skru dem ned. Justeringen bolten er i midten av bladfjærpakken.

4 Skyv add-a-bladfjær under bladfjær pakke og justere det med aksjebladfjærer. Bruk en flat skrutrekker for å justere hullet i bladfjær med justeringsskruen plassert på toppen av bladfjær pack.

5 Stram tie bolten med en momentnøkkel. Det var forskjellige størrelser av justeringsskruene som følger med i Jeep XJ. Mål bolt med et målebånd. Hvis Jeep XJ er utstyrt med en 3/8-tommers bolt, dreiemoment det til 17 ft.-lbs. Hvis bolten er 7/16 tommer, trekk til bolten til 27 ft.-lbs. Hvis bolten er 1/2-tommer, dreiemoment på bolten for å 41 ft.-lbs.

6 Fjern C-klemmer fra bladet våren. Stram U-bolt med skralle og socket.

7 Gjenta trinnene over for det motsatte bladfjær.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider med bladfjærer. Det er et enormt press på en komprimert våren.