Hvordan legge til bilder til en Phillips GoGear Jukebox Bruke Windows Media Player

GoGear Jukebox er i stand til å lagre bilder samt musikk. Det er også en bærbar fotoalbum. For å legge til bilder til din GoGear jukebox datamaskinen må ha Windows Media Player 10 installert. Hvis du ikke har det installert, må du installere den før du laster ned bilder på GoGear. Følg disse trinnene for å legge til bilder til din GoGear Jukebox med Windows Media Player.

Bruksanvisning

1 Koble GoGear til datamaskinen med USB-kabelen. Kontakten for GoGear er på toppen, og en på maskinen vil være i front eller bak.

2 Starte Windows Media Player. Kontroller at alternativet til Aktiver bildestøtte for enheter på WPM er valgt.

3 Gå til Fil, og deretter å legge til i biblioteket. Fra denne menyen kan du velge å legge til bilder fra en mappe eller for å finne dem med et søk på datamaskinen.

4 Klikk kategorien Bibliotek. Velg alle bildene. Marker elementet du vil kopiere. Høyreklikk på elementet og velg deretter Legg til synkroniseringslisten.

5 Klikk kategorien Synkronisering, og velg synkroniseringslisten. Velg GoGear som reisemål i enhetsruten. Klikk på Start synkronisering knappen øverst i venstre hjørne for å starte overføringen.

6 Når overføringen er fullført, kobler du GoGear fra datamaskinen. Du kan se bildene fra bildemenyen.

Hint

  • Kun JPG eller JPEG-bilder støttes på GoGear.
  • Lagre filer i en annen undermappe enn mappen Mine bilder. Hvis de er under Mine Bilder, vil de vises som Ukjent, og vil ikke vises på GoGear.
  • Ikke dra og slippe bilder på GoGear hjelp WPM.