Slik fjerner Inside Dørtablå på en 1994 Ford F150

Ford F-150, først introdusert i 1975, ble raskt den mest solgte bilen i Fords lineup. Gjennom modellens første 21 år med produksjon, Ford bare endret F-150 subtilt å holde tritt med tiden. I 1992 Ford ga F-150 en liten "aero" utseende, ved å jevne fronten og fiske kantene av støtfangeren. Denne konstruksjonen varte gjennom 1996 modell år; Året etter, Ford, for første gang, helt redesignet sin populære pickup. Fjerne dørpanelet på 1994 F-150 er en enkel oppgave takket være utsatt dør panel skruer.

Bruksanvisning

fjerning

1 Se inni dørpanelet pull cup, som er innrykk i armlenet som du trekker å lukke døren. Finn en skrue, og ta den med en stjerneskrutrekker.

2 Fjern skruen som fester den inni dørhåndtaket - håndtaket du dra for å åpne døren - med en stjerneskrutrekker og trekk håndtaket av festet.

3 Sett bladet på en flat skrutrekker inn i sporet på baksiden av vinduet, speil og dørlås bryter rammen - trim rundt bryterne - og lirke oppover for å frigjøre sine klemmene, hvis utstyrt med elektriske vinduer, speil og dørlåser. Trekk ringen opp til du kan få tilgang til ledninger på undersiden. Trykk og hold på låseknappen på ledningsnettet for hver bryter og trekk selen fra bryteren.

4 Fjern skruen som fester den manuelle vindu sveiv, hvis montert, til vinduet regulator inngående aksel, ved hjelp av en skralle og Torx-bits kontakten. Trekk vinduet sveiv og dens avstands av regulatoren akselen.

5 Bruk en skralle og socket, fjern de fire skruene på bunnen av dørpanelet og en i øverste hjørne av panelet. Lirk rundt omkretsen av dørpanelet med trim pinne for å frigjøre sine klemmene. Ta av dørpanelet fra dørkarmen.

Installasjon

6 Line opp klemmene på dørpanelet med hullene i dørkarmen. Trykk fast dørpanelet på rammen for å engasjere klemmene. Hånd træ fem dør panel skruer - fire på bunnen og en i øverste hjørne - så dreiemoment dem til en fot-pund med en momentnøkkel og socket.

7 Guide vinduet sveiv spacer og vindu sveiv på vinduet regulator inngående aksel, hvis utstyrt med manuelle vinduer, og hånd-tråden sin skruen. Stram vinduet sveiv skruen med en skralle og Torx-bits kontakten.

8 Plugg ledningsnettet inn i elektriske vinduer, dørlås og speil brytere. Seletøy er forskjellige størrelser, slik at hver kan bare plugge inn en bryter. Line opp klemmene på bunnen av makt vinduet, dørlås og speil bezel med sporene i dørpanelet og trykk nedover for å låse rammen på plass.

9 Monter dørhåndtaket på sin metall montere og stramme skruen med en stjerneskrutrekker. Stram skruen på innsiden av døren panel pull cup, med en stjerneskrutrekker.