Hvordan legge til 3-D Texture til dine bilder

Hvordan legge til 3-D Texture til dine bilder


Den digitale revolusjonen har forandret mange bransjer ugjenkallelig, men kanskje ikke så drastisk som fotografering. Borte er de dagene av å ta film canister av øyeblikksbilder til butikken på hjørnet for å utvikle. Faktisk, rapporterte Washington Post at Nikon sluttet å produsere filmkameraer tilbake i 1996. Tweaking dine personlige bilder er en av gledene ved digital fotografering, og det finnes en rekke måter å enkelt legge til 3D-teksturer på bildene dine ved hjelp av programvare og gratis online applikasjoner.

Bruksanvisning

Photoshop

1 Åpne Photoshop på datamaskinen.

2 Klikk på "File" -menyen og velg "Open". Velg et bilde på harddisken. Klikk på "Open" knappen.

3 Klikk på "Filter" -menyen, velg deretter "Texture" og velg "Craquelure" for å legge til en 3D-effekt på bildet som gjør det ser ut som gamle knitrende maling på en grov stucco overflate. Prøv andre tekstur filtre som "Mosaic Tiles" og "Texturizer" for å oppnå andre 3D-effekter, og klikk på "OK" -knappen når du har funnet den teksturen du liker best.

4 Klikk på "File" -menyen og velg "Lagre som". Skriv inn et nytt navn i "Name" -feltet. Klikk på "Lagre".

Pixlr.com

5 Åpne nettleseren og naviate til Pixlr.com, klikk på "Open Image Editor".

6 Klikk "Open bilde fra datamaskinen" i pop-up vinduet som vises, og velg deretter bildet du ønsker å redigere, og klikk "Åpne".

7 Klikk på "Filter" -menyen og velg "Preg" for å gi en 3-D tekstur effekt på bildet. Klikk på "Edit" -menyen og velg "Angre" for å gå tilbake til det opprinnelige bildet. Prøv ut "Graver" og "Finn Edges" filtre i tillegg til å se resultatene.

8 Klikk på "File" -menyen når du har funnet den 3-D filter du liker best, og velg "Lagre". Skriv inn et nytt navn for bilder i "Navn" -feltet, og klikk deretter og dra "Kvalitet" skyveknappen helt til høyre til den viser "100." Klikk "OK" for å lagre på din datamaskin.

LunaPic.com

9 Åpne nettleseren og gå til LunaPic.com. Klikk på "Browse" -knappen for å søke datamaskinens harddisk er for et bilde du vil redigere, og klikk "Åpne". Klikk på "Last opp nå!" knapp.

10 Klikk på "Effects" -menyen for å avsløre en pop-up meny med spesialeffekter, og velg deretter "Pumpkin Carving" for å forvandle bildet ditt til et 3-D carving på et gresskar. Klikk "angre operasjonen" for å gå tilbake til det originale bildet. Også prøve "Lego Style" og "vann" effekter for å oppnå ulike 3D-teksturer.

11 Klikk på "File" -menyen og velg "Lagre bilde" fra listen over alternativer som vises. Velg "Lagre som JPG," klikk "OK" for å lagre bildet på harddisken på datamaskinen.