Undervanns videoopptak Teknikker

Undervanns videoopptak Teknikker


Å gjøre undervanns videoer kan være en fascinerende opplevelse, spesielt når du tar fisk eller unike arter av undervanns planteliv. Men prosessen med undervannsfilming er noe annerledes enn når du tar på land. Bruk av noen grunnleggende video teknikker kan forbedre opplevelsen for deg som videographer samt seerne.

filter bruk

Ifølge Dive Into Your Imagination nettsted, er rød den første fargen å forsvinne som videographer synker dypere under vann. For å korrigere tap av rødt lys, kameraprodusenter utstyre bolig enhetens med en rød-filter. Innsetting av et rødt filter ved starten på nedstigningen kan gi belysning er nødvendig for å opprettholde den blå bakgrunn er nødvendig for å klare undervannsfotografering. Det er viktig å holde filteret rent og fritt for rusk å oppnå maksimal video klarhet.

Holde kameraet i ro

I motsetning til når du fotograferer på land, lage videoer under vann krever at du håndtere kreftene som vannstrømmer. Dette kan gjøre det vanskeligere å styre kameraet, noe som resulterer i en "bouncy" ferdig produkt som er vanskelig for betrakteren til å se på. Gjør alt for å holde kameraet i ro vil betale seg i form av stødigere bilder. Unngå prosessen med "ild spyling", som er å flytte kameraet frem og tilbake som om å sette ut en brann, vil også forbedre kvaliteten på videoen.

Fange Total Environment

Fange det totale miljøet gir betrakteren en følelse av perspektiv som kan forbedre shoot kvalitet. Ifølge Guide Underwater Photography webområdet, ved hjelp av tre grunnleggende skudd - en etablering skutt, medium shot og lukke opp - vil hjelpe deg å fortelle en historie gjennom videoen. Legge til bilder tatt over overflaten, som for eksempel å hoppe av båten eller dykking partner synkende, gir et snev av kreativitet og utvider miljøperspektiv.

Vær tålmodig

Hvis du fotograferer i et område yrende livet under vann, trenger du ikke å være altfor aggressiv når forfølge fag å skyte. En bedre praksis er å holde kameraet på ett sted og venter, som du vet aldri hva som kan komme din vei. Hvis du fotograferer en bestemt fisk, vent til den helt svømme ut av rammen før pause eller slutt skutt, for å holde fra mangler noen interessante sist andre aktiviteter som kan oppstå.