Hvordan legge en motorsykkel på en trailer

Hvis du er ute og reiser lange avstander med motorsykkelen, eller trenger å ta motorsykkelen til service, kan du ønsker å tilhengeren din sykkel for turen. Laster motorsykkelen på en trailer for transport tar mindre enn 15 minutter, og kan gjøres med liten eller ingen hjelp fra venner.

Bruksanvisning

1 Forbered traileren for lasting. Sørg for at tilhengeren er fri for rusk og er i trygge, operativ stand. Test tilhengerens lys for å sikre at de er i forskriftsmessig stand.

2 Plasser ramper på baksiden av tilhengeren. Du kan kjøpe metall lasteramper til enhver auto deler butikken. Bunnen av rampen bør plasseres flatt på bakken, slik at toppen av rampen vil være på nivå med trailer. Dette vil gjøre deg i stand til å kjøre motorsykkel på tilhengeren med liten innsats.

3 ri nøye motorsykkelen opp ramper og på tilhengeren.

4 Plasser motorsykkelen trygt i sentrum av tilhengeren, og senk støtten til gulvet av tilhengeren.

5 Sikre at motorsykkelen tilhengeren ved hjelp av festestroppene. Du bør bruke minst fire festestroppene for å feste motorsykkelen til hver side av hengeren på forsiden og baksiden av sykkelen. Hvis du har mer enn fire, kan du ønsker å bruke dem til å sørge for at sykkelen skal holdes på plass i tilfelle at en av tie-downs pauser. Du kan kjøpe festestroppene til enhver auto deler butikken eller motorsykkel forhandler. Mens det er flere forskjellige typer av tie-down stropper, den beste typen å bruke for denne jobben er heavy-duty nylon festestroppene med låseskivene og metall ankere i hver ende. Bare fest en av krokene på slutten av tie-ned på siden av tilhengeren. Fest den andre enden av båndet ned på motorsykkelen, og bruk skralle å stramme tie-down så stramt som du kan få det.

Hint

  • Mange synes hjelp av en venn til å være nyttig. Din venn kan bidra til å støtte sykkelen som du knytte det ned til tilhengeren.
  • Sørg for at du bruker tunge festestroppene som vil støtte vekten av motorsykkelen på tilhengeren. Bruk av feil festestroppene kan føre til tusenvis av dollar i skade på motorsykkelen hvis sykkelen faller, og kan muligens skade trailer også.