Hvordan laste opp en WAV fil til Mobilsvar

Hvordan laste opp en WAV fil til Mobilsvar


En telefon kobler er en liten boks-lignende enhet som brukes til å koble lydutstyr til en telefonlinje. Ved hjelp av en telefonkobling gjør det mulig for deg å enten sende lyd fra en telefonlinje til en ekstern mottaker, eller sende lyd fra en ekstern kilde (for eksempel en datamaskin lydkort) til en telefonlinje. Hvis du ønsker å laste opp en WAV-fil av en forhåndsinnspilt talepost hilsen til mobilsvar, kan du bruke en kobling til å få WAV-lyd fra datamaskinen til telefonlinjen, slik at du kan ta det inn i din telefonsvarer system.

Bruksanvisning

Sett opp

1 Koble telefonkontakten på veggen til "Line" jack på koplingen med en telefon skjøteledning.

2 Koble den ene enden av den andre telefonforlengelseskabelen til kontakten på koplingen merket "Til Telefon" eller "Set". Koble den andre enden av kabelen til "Line" kontakten på telefon holderen.

3 Plugg stereo adapter inn i "mottak" port på koblingen.

4 Sett den ene enden av stereo-kabelen inn i stereo adapter. Sett den andre enden av kabelen inn i datamaskinens Line Out-kontakt (på en PC, er Line Out-kontakten den lille grønne fargekodet hull plassert på bakpanelet).

Innspilling

5 Slå på datamaskinen og åpne WAV-fil du vil laste opp til mobilsvar.

6 Plukk opp telefonen og ringe mobilsvartjenesten. Følg mobilsvar bedt om å velge "Spill en ny taleposthilsenen" alternativet.

7 Flytt bryteren på telefon kopling til stillingen utpekt for å etablere en aktiv tilkobling til telefonlinjen. Dekk til munnstykket på telefonen for å dempe ute støy fra omgivelsene.

8 Start meldingen opptak i svartjenesten. Spill av WAV-filen fra datamaskinen. Når filen er ferdig med å spille, følg instruksjonene for å avslutte innspillingen.

9 Flytt bryteren på telefon koplingene til "Off" posisjon. Følg instruksjonene for å spille av den innspilte hilsen. Hvis det høres greit, lagre hilsen og henge opp telefonen. Hvis du ønsker å spille inn på den, følg talepost melding om å sette opp en ny innspilling og gjenta trinn 3 til 5.