John Deere 4430 Hode Torque spesifikasjoner

John Deere traktorer er kjent for sin kvalitet, og 4430-modellen er intet unntak. Likevel vil selv de fineste traktorer blåse en pakning hvis deres eiere ikke vet sitt riktige hodet moment spekulasjon. For å sørge for at traktoren i god stand så lenge som mulig, vil du ønsker å åpne opp i brukerhåndboken og se opp hodet dreiemoment spesifikasjoner før du får til å fungere.

John Deere selskapet

John Deere Selskapet ble stiftet i 1837 som en enkel smie som eies av en smed heter John Deere. I dag fokuserer selskapet sin omsetning på USA og Canada, samt Europa, Brasil, India, Russland og Kina. Selskapet er stolt av å være selektiv med leverandørene det går inn i forretninger med.

den 4430

Den 4430 ble først utgitt i 1970. Det er en seks-sylindret traktor med en ventil, og kan holde opp til 46 liter drivstoff. The 4430 veier 11,350 lbs. ved drift og 15,060 lbs. når ballast. Og, selvfølgelig, er denne traktoren pyntet i John Deere Selskapets signatur lyse grønn farge.

Hva er Hode Torque spesifikasjoner?

Uttrykket "head dreiemoment spec" refererer til mengden av kraft som topplokk for en traktor (eller annet kjøretøy) må strammes for at pakningene som skal tettes. Denne kraft må være jevnt fordelt i rekkefølge for den pakning som skal festes på en sikker måte. For å sikre at du søker riktig mengde kraft til denne oppgaven, du forhåndsinnstille en momentnøkkel med riktig mengde kraft; du vil ikke være i stand til å overstige den kraft med denne typen nøkkel.

Den 4430 Head Torque spesifikasjoner

Den innledende dreiemoment på en John Deere 4430 er 105 lbs. Den sekundære dreiemomentet vil variere fra 117 til 143 lbs. Og sørg for å følge denne forskriften presist; det er ikke bare et forslag, og du ikke ønsker å gjøre noe eksperimentering når det kommer til traktorens topplokket.