Hvordan laste ned lydbøker til iPhone

Apples iTunes Store har et bredt utvalg av nedlastbare digitale medier, inkludert lydbøker. Med en lydbok, kan du lytte til klassikere, bestselgere og alt i mellom mens du er på farten. Hvis du ønsker å laste ned en lydbok til iPhone, kan du gjøre det direkte på enheten eller med iTunes desktop søknad raskt.

Bruksanvisning

På iPhone

1 Trykk på "iTunes" -ikonet på enhetens startskjermen for å få tilgang til iTunes Store.

2 Trykk på "Mer" -fanen nederst på iTunes Store siden, etterfulgt av "Lydbøker" alternativet.

3 Bla gjennom lydbøker tilgjengelig på iTunes Store. Trykk på lydbok som du ønsker å laste ned, etterfulgt av "Kjøp" -ikonet. Trykk på "Kjøp lydbok" -ikonet og skriv inn din iTunes-konto e-postadresse og passord når du blir bedt om å laste ned lydboken på din iPhone.

på iTunes

4 Dobbeltklikk på iTunes-programmet ikonet for å starte programmet.

5 Klikk på "iTunes Store" alternativet under "Store" overskriften. Klikk på "lydbøker" -fanen på toppen av iTunes Store-siden.

6 Bla gjennom lydbøker tilgjengelig i iTunes Store. Klikk på lydbok du vil laste ned, etterfulgt av "Kjøp bok" -knappen. Skriv inn din iTunes-konto e-postadresse og passord når du blir bedt, og klikk på "Kjøp" -knappen for å laste ned lydbok til iTunes-konto. Tillat flere minutter for nedlastingen skal bli ferdig.

7 Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten. Dra lydbok du lastet ned i trinn 3 på iPhone oppført under "Enheter" overskriften. Når lydbok er ferdig med å kopiere til iPhone, løse ut iPhone fra datamaskinen.