1994 Ford Remote Instruksjoner

Ford gjorde flere biler for 1994 årsmodell, inkludert Explorer, Mustang, Probe og F150. Kjøretøy som er utstyrt med en fabrikk nøkkelfri oppføring system har en ekstern programmering kontakt. Denne kontakten er plassert på forskjellige steder i forskjellige biler, men prosessen med å bruke kontakten for å programmere en ny fjernkontroll er den samme i alle Ford-biler. En jumper wire er tilgjengelig på mange elektronikk og bilstereo butikker.

Bruksanvisning

1 Vri Fords tenningen til "Acc" eller "Kjør". Dette gjør det mulig å programmere fjernkontrollen.

2 Finn Fords programmering kontakt. Denne kontakten er plassert på forskjellige steder for ulike 1994 Ford biler. I Explorer, Mustang, Taurus, Thunderbird og Probe, er kontakten plassert i høyre hjørne av stammen. I Ford lastebiler (F150 eller F250) og Ford Bronco, er kontakten plassert under rattstammen.

3 Sett dine jumperpinnene inn i kontakten. Det er to kontaktsporene. Sett den ene enden av pinnen inn i hvert spor. Dørene vil låse og låse opp. Dette forteller deg at fjernkontrollen er klar til å bli programmert.

4 Trykk på en av knappene på nøkkelfri adgang fjernkontroll. Den Fords dører vil låse og låse opp igjen. Fjern er programmert og klar til bruk. Vri nøkkelen til "Off".