Hvordan lagre en plasma-TV i et uoppvarmet rom

Hvordan lagre en plasma-TV i et uoppvarmet rom


Deres tynne design og skarpe, fargerike skjermer gjør plasma-TV setter en rettferdig valg for mange forbrukere. Disse TV skiller seg fra andre typer i den forstand at de bruker gass til å lage skarpe farger og bilder. På grunn av mekanikerne av plasma-TV, de krever spesiell omsorg for å holde seg i god stand. Et av de viktigste aspektene ved plasma-TV omsorg er temperaturen i omgivelsene. Hvis TV-apparatet holder for varmt eller for kaldt for en betydelig mengde tid, kan det forårsake permanent skade.

Bruksanvisning

1 Se i håndboken for den ideelle temperaturområde for TV slik at du vet sikkert område av temperaturer. En trygg tommelfingerregel er en serie på 32 til 100 grader Fahrenheit; men kan noen modeller tåler høyere temperaturer.

2 Heng et termometer i rommet slik at du kan overvåke temperaturen daglig.

3 Plasser TV nærheten av en vegg med soleksponering i løpet av våren, sommeren og høsten. Veggen vil holde på varmen fra solen som igjen kan bidra til å holde TV varm. Hvis du bor i et område som jevnlig når 90 grader Fahrenheit eller mer, bør du flytte TV til et kjøligere vegg, for eksempel en på nordsiden av rommet.

4 Flytt plasma-TV til en vegg som har et oppvarmet rom på motsatt side. Hvis dette ikke er et alternativ, velger en vegg som ikke har eksponering mot luft utenfra. Innvendige vegger er naturlig varmere enn yttervegger.

5 Dekk-TV med et teppe hvis temperaturen i rommet faller under 45 grader. Mens en plasma-TV tåler lavere temperaturer enn dette, er det tryggere å holde det minst 10 grader over minste tillatte temperatur.

6 Åpne persienner og gardiner på alle sydvendte vinduer i løpet av dagen for å slippe inn sollys. Lukk persienner og gardiner når solen går ned. Dette er bare nødvendig i de kalde vintermånedene.

7 Legg tepper på gulvet i løpet av vinteren for å gi ekstra isolasjon i rommet. Dette er spesielt nyttig for tre, flis eller betonggulv.

Hint

  • Installer plast laken dekker over vinduene i løpet av vinteren hvis de er trekkfulle.