Min 2000 Lincoln LS vil ikke starteLS er en mid-size sedan av Lincoln, produsert mellom 2000-2006 modell år. LS har både V6 og V8 variasjoner på motoren og enten manuell eller automatisk femtrinns girkasse. Hvis Lincoln LS er å unnlate å starte, kan problemet være i tenningssystemet, batteriet, drivstofftilførselssystemet, eller andre områder som er mer vanskelig å diagnostisere.

Bruksanvisning

The Engine Cranks men starter ikke

1 Sjekk drivstoffnivå. En av de vanligste årsakene til at Lincoln LS ikke vil starte er fordi den er tom for gass.

2 Test alle tennpluggene med en gnist tester. Hvis en plugg ikke klarer å tenne luft / drivstoffblanding, kan dette også føre til Lincoln manglende evne til å starte opp.

3 Sett nøkkelen i tenningen og vri Lincoln på uten å prøve å starte den. Lytt til bensinpumpen å trykk. Hvis du hører noe, kan dette være en indikasjon på en defekt bensinpumpe.

At motoren ikke Crank

4 Hoppe starte Lincoln LS batteri, da det kan være død.

5 Kjør LS på tomgang i opp til 10 minutter hvis startstrøm er vellykket. Deretter slå av motoren og ta ut startkabler. Hvis LS er i stand til å starte på nytt, er dette et tegn på at batteriet ikke vil holde en belastning og må skiftes ut.

6 Test starteren og tenningsbryteren hvis startstrøm er mislykket.

Hint

  • Dette er noen av de mest vanlige og lett diagnostisert grunner en Lincoln LS vil ikke starte. Hvis ingen av disse trinnene fungerer, ta kontakt med en mekaniker.